Gemeente Heiloo zet SinglePoint-for-All van Split~Vision in

Gemeente Heiloo kiest de all-in-one Sharepoint oplossing van Split~Vision, SinglePoint-for-All, om haar visie op digitaal werken en informatisering kracht bij te zetten. Niet alleen de geïntegreerde oplossing, maar ook de visie en aanpak van Split~Vision hebben er toe geleid dat Gemeente Heiloo, na een gedegen aanbestedingsprocedure, het project inclusief software gegund heeft aan Split~Vision.

“Het implementeren van de oplossing is niet alleen een technische aangelegenheid, maar veel meer een strategische keuze. De functionele inrichting is belangrijk voor de bedrijfsvoering, het draagvlak en het gebruikersgemak van de medewerkers”, aldus Marco Koelman, Coördinator I&A/Project manager E-diensten bij de Gemeente Heiloo.

Om die reden wordt zaakgericht werken bij de gemeente gefaseerd ingevoerd in beheersbare deelprojecten. “We starten met product/proces kenniskaarten, waardoor ZTC en DSP verrijkt worden met organisatie- en bedrijfsvoeringsgegevens. Op deze manier kunnen we het geïntegreerde Microsoft Platform, bestaande uit SharePoint en Projectserver zero coding, aansturen en beheren met Governance Controller”, zegt Klaas van der Heijden, directeur Split~Vision.

Vanaf juli werken Split~Vision en de Gemeente Heiloo twee maanden aan het Proof of Concept. In september start de testfase. SinglePoint-for-All gaat 1 januari 2015 live voor alle medewerkers van de gemeente.

Gerelateerde berichten...

X