Ondersteund Pivotal’s Cloud-Native Application Development Platform op infrastructuur naar keuze van de klant

Rackspace werkt samen met Pivotal om Managed Pivotal Cloud Foundry te leveren aan zakelijke klanten

Rackspace bundelt zijn krachten met Pivotal® om Managed Pivotal Cloud Foundry te leveren aan zakelijke klanten. Deze nieuwe oplossing helpt bedrijven met het gebruik van Pivotal Cloud Foundry®, een van de meest krachtige cloudnative platformen ter wereld, om toepassingen snel te bouwen en op schaal te ontwikkelen. Rackspace beheert Pivotal Cloud Foundry op elke publieke of private cloud, evenals op infrastructuur van klanten, ondersteund door diepgaande technische expertise en door de resultaatgedreven Fanatical Support® waarvoor Rackspace bekend is.

 “Fortune 500 klanten die Pivotal Cloud Foundry gebruiken om hun legacy en cloud-native apps te bouwen, implementeren en uitvoeren hebben een toename van 2000% ervaren in ontwikkelaarproductiviteit, en een vermindering van 50% in IT-kosten door automatisering van het platform,” aldus Bill Cook, president en chief operating officer, Pivotal. “Sinds elk bedrijf en overheidsorganisatie wil werken op startup snelheid, biedt de samenwerking tussen Pivotal en Rackspace klanten de mogelijkheid om hun cloudomgeving te beheren, zodat ze zich kunnen richten op het blijvend doorontwikkelen van applicaties.”

Met Managed Pivotal Cloud Foundry wil Rackspace een volledig beheerde Pivotal Cloud Foundry oplossing implementeren. Deze aanpak stelt klanten in staat om betere bedrijfsflexibiliteit te bereiken en een versnelde applicatielevering. De operationele voordelen van Managed Pivotal Cloud Foundry zijn:  

  • 24x7x365 Management – Klanten kunnen de operationele- en beheertaken van Pivotal Cloud Foundry volledig overlaten aan Rackspace. Deze taken zijn probleemoplossing, beheer van upgrades, feature releases en integreren van verschillende diensten—zoals MySQL, Redis en RabbitMQ— met Pivotal Cloud Foundry. Met dit model kunnen gebruikers hun technisch talent inzetten op de taken die hun bedrijf differentiëren, zoals productontwikkeling en klantenservice, in plaats van het beheer van Pivotal Cloud Foundry, waardoor hogere kosteneffectiviteit en speed-to-market mogelijk is. 
  • Multi-Cloud Capability – Klanten die een beheerde, multi-cloud implementatie nodig hebben kunnen hulp krijgen voor publieke en private clouds en voor dedicated hardware. Rackspace beheert Pivotal Cloud Foundry op infrastructuur van de klant, evenals elke publieke of private cloud infrastructuur, waaronder Amazon Web Services® (AWS), Google Cloud Platform®(GCP), Microsoft® Azure®, Microsoft Azure Stack®, Microsoft Private Cloud, VMware®, Rackspace OpenStack® Private Cloud en Rackspace OpenStack Public Cloud. 
  • On-Demand Expertise – Experts van Rackspace zullen Pivotal Cloud Foundry versies upgraden, functie verbeteringen en andere technische updates verwerken. Rackspace helpt klanten met snelle implementatie en biedt SLAs van 99,99% uptime met een reactietijd van 15 minuten voor noodgevallen.

“De meeste organisaties willen applicaties sneller en efficiënter leveren, terwijl ze hun ontwerpen moderniseren, maar het is niet altijd makkelijk om daar te komen,” aldus Brannon Lacey, vice president applications and platforms bij Rackspace. “Pivotal Cloud Foundry is een waardevol platform dat bedrijven kan helpen om hun ontwikkelingsdoelstellingen effectiever te bereiken. Managed Pivotal Cloud Foundry van Rackspace maakt deze technologie en de voordelen ervan toegankelijk voor ontwikkelaars in organisaties van alle soorten en maten, ongeacht hun expertise en ervaring met het platform.”

Pivotal werkt nu met meer dan eenderde van de Fortune 100 die vertrouwen op Pivotal Cloud Foundry om moderne en legacy toepassingen snel te ontwikkelen en uit te voeren met startup snelheid.

Gerelateerde berichten...