2source4 breidt uit om groei te waarborgen

2source4 bestaat reeds 14 jaar en heeft de afgelopen jaren een gezonde groei laten zien. Om deze groei te continueren, heeft het bedrijf afgelopen jaar haar organisatie verder uitgebreid met onder meer een technische divisie en marketing. 2source4 kan klanten nu nog beter bijstaan op het gebied van advies, implementaties, onderhoud en beheer. Door het verder ontwikkelen van een uitgebalanceerd portfolio producten en diensten kan de ICT specialist de ingezette groei in een krimpende markt voortzetten.

“2source4 is een bedrijf met grootse plannen en ambities. De afgelopen jaren is het bedrijf al flink gegroeid, en er ligt dus een prima fundament voor toekomstige successen.”, aldus Cees Daas, Directeur 2source4. “Met de huidige groei in omzet verwacht ik dat we de komende periode ons team nog verder gaan uitbreiden, zowel met technische als commerciële medewerkers. Daarnaast gaan we de komende maanden ons portfolio verder ontwikkelen met vernieuwende proposities en innovatieve partners.”

2source4 is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur oplossingen in de brede zin van het woord: van werkplekken en servers tot storage- en netwerkoplossingen. Zij staan dicht bij de klant, begrijpen goed waar hun uitdagingen zitten en helpen de klant met passende oplossingen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X