2source4 ontzorgt De Bascule

Zorginstelling De Bascule heeft onlangs voor 2source4 gekozen voor advies en vervanging van haar storage omgeving. De bestaande omgeving bij De Bascule voldeed niet meer qua capaciteit en performance.

Na inventarisatie van de uitgangspunten en de wensen van de Bascule heeft 2source4 een oplossing op basis van Nexenta en Arista Networks aangeboden. Wat de Bascule vooral aansprak is de verbetering van de schaalbaarheid en het aantal IOPS en dus de performance van de aangeboden oplossing. Dit waren de belangrijkste redenen om over te gaan tot vervanging. Samen met de kostenbesparingen die deze combinatie oplevert op de lange termijn, maakte de keuze voor 2source4 en Nexenta tot een logische stap. 2source4 heeft vervolgens de implementatie en de installatie van de storage omgeving verzorgd voor de Bascule.

‘Nexenta is de oplossing voor onze storage uitdagingen,’ zegt Ruud Pippel, IT Manager bij De Bascule. ‘De storage omgeving komt hiermee weer op ons gewenste hoge niveau, en is daarbij ook nog sneller en efficiënter. Voor 2source4 is gekozen op basis van de complete aanbieding. 2source4 is een uitstekende partij in het gehele traject, van oriëntatie en selectie tot de implementatie en de ondersteuning van hard- en software. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en open gecommuniceerd over mogelijke uitdagingen en oplossingen.’

Gerelateerde berichten...

X