A10 Networks wint twee Best of TechEd Awards met Thunder TPS

Grote interesse in oplossing voor DDoS-detectie en bescherming tijdens Microsoft TechEd 2014 event

A10 Networks heeft twee Best of TechEd 2014 awards gewonnen met het A10 Thunder Threat Protection System (TPS). Één in de categorie ‘Breakthrough Technology’ en de tweede in de categorie ‘Attendees Pick: Microsoft Partner’. Best of TechEd Awards, gesponsord door Microsoft en het magazine Windows IT Pro, worden toegekend aan Microsoft partners die innovatieve producten of diensten op de markt brengen. De winnaars van dit jaar zijn bekendgemaakt tijdens de Microsoft TechEd North America conferentie in Houston, Texas.

Negen technische categorieën Amy Eisenberg, hoofdredacteur van Windows IT Pro zegt namens de jury: “Dit jaar hebben wij producten in negen technische categorieën beoordeeld. Uit ruim 200 nominaties zijn eerst de beste drie en soms vier per categorie geselecteerd en vervolgens de winnaars. Als jury is het spannend om te zien dat zoveel bedrijven producten creëren die IT-professionals en ontwikkelaars helpen om technische ontwikkelingen optimaal te benutten. Ze voegen businesswaarde toe voor de bedrijven die ze gebruiken. Sinds de cloud en mobility meer geïntegreerd raken met onze werkplek, blijft de innovatiesnelheid toenemen. Wij zijn er trots op om als eerste de beste technische oplossingen te mogen evalueren en beoordelen.”

Spectaculaire demonstratie DDoS-bescherming De A10 Thunder TPS productlijn biedt hoge snelheid netwerkbescherming tegen Distributed Denial of Service (DDoS) en andere aanvallen. Dit betekent dat zij de servicebeschikbaarheid in stand kunnen houden tijdens verschillende vormen van complexe applicatieaanvallen. Tijdens het TechEd-event liet A10 Networks live zien dat een Thunder TPS met succes een 200 miljoen pakketten per seconden SYN-flood aanval over 100 Gbps (op laag 4) kon weerstaan. Die werd gegenereerd met Ixia-apparatuur, terwijl er tegelijkertijd op laag 7 meerdere applicatieaanvallen met bekende tools plaatsvonden.

Innovatieve application networking oplossingen Het winnen van deze awards is een erkenning voor onze focus op het leveren van innovatieve application networking oplossingen, die inspelen op de behoeften van klanten”, zegt Jason Matlof, Vice President Worldwide Marketing bij A10 Networks. “Ook vorig jaar won A10 Networks twee awards. Wij willen de Microsoft IT-community bedanken dat zij onze oplossing voor het tweede achtereenvolgende jaar als ‘Attendees Pick’ hebben gekozen.”

Gerelateerde berichten...

X