ABAX Net Promoter Score (NPS) stijgt voor het derde jaar op rij

ABAX kondigt aan dat ze wederom goede cijfers van haar klanten hebben ontvangen. Hierdoor is hun Net Promotor Score en Klanttevredenheid voor het derde jaar op rij gestegen. Met een NPS-score van 37 in 2020 scoorden ze al hoger dan het gemiddelde voor Software & Apps-bedrijven.

NPS-scores variëren per bedrijfstak en een positieve NPS wordt doorgaans als positief beschouwd. Een NPS score van +31 wordt als gemiddeld beschouwd voor SaaS-bedrijven, volgens Satmetric NICE 2018 *, en alles daarboven is uitzonderlijk goed. Met een score van +37 heeft ABAX voor 2020 in te topscores van haar klanten gekregen.

Een Net Promoter Score, of NPS, is een methode om de loyaliteit van een klant te meten. NPS-scores worden gemeten met een enkele vraag en gerapporteerd met een getal van -100 tot +100.
Een Customer Success-team opgericht

Esther Andersen, Director Account Management en Customer Success, ABAX:

2020 was een bijzonder jaar voor ons allemaal. ABAX heeft extra acties ondernomen gericht op klanttevredenheid, wat heeft geresulteerd in een versterking van ons bedrijf gedurende het jaar. Naast de 24-uurs ondersteuning en live chat is er een nieuw klantenteam opgericht om optimaal samen te werken met klanten.

We hebben geïnvesteerd in een nieuw Customer Success-team dat zich richt op de introductie van nieuwe klanten, hen helpt om aan de slag te gaan en het systeem vanaf de eerste dag te gebruiken.

Klanttevredenheid gestegen van 74% naar 79%

Naast een uitstekende NPS-score meet ABAX elk jaar hun klanttevredenheid. We kunnen trots bevestigen dat deze score de afgelopen drie jaar ook is gestegen van 74% naar 79%. Dit betekent dat meer dan 79% van de klanten aangeeft zeer tevreden te zijn met ABAX en de diensten die ze leveren.

*Source: Satmetrix NICE 2018 average NPS by industry report

De enquête is door ABAX afgenomen en heeft een respons van 1909 klanten uit o.a. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Nederland, het VK en Polen. Voor het volledige rapport kunt u contact opnemen met Esther Andersen.

 

Gerelateerde berichten...

X