ABBYY versterkt partnerecosysteem met ABBYYOne

ABBYY lanceert haar nieuwe wereldwijde partnerprogramma, ABBYYOne, om partners in staat te stellen Intelligent Process Automation (IPA) binnen de gehele onderneming te versnellen. IPA is een marktcategorie die volgens onderzoeksbureau IDC de komende jaren met gemiddeld 20,1% zal groeien tot 42,4 miljard dollar in 2025.

IPA combineert artificial intelligence (AI) met automatisering om bedrijfsleiders meer controle te geven over de bedrijfsvoering. Daarnaast helpt het hen om processen en besluitvorming te automatiseren en verbeteren. Om organisaties te helpen bij hun reis naar intelligente automatisering, verbindt ABBYYOne het meest diverse ecosysteem van partners over de hele wereld met ABBYY’s toonaangevende Intelligent Document Processing (IDP) en Process Intelligence oplossingen.

Robert Bien, Head of Sales, Benelux & Nordics bij ABBYY: “ABBYY wordt wereldwijd door duizenden organisaties gebruikt, vaak via onze partners die gespecialiseerd zijn in bepaalde sectoren, use cases of regio’s. Met het nieuwe ABBYYOne programma willen we voortbouwen op het bestaande succes van ons ecosysteem. We willen dat nieuwe en bestaande partners hun bedrijf laten groeien door de uitdagingen van klanten op het gebied van intelligente automatisering op te lossen met ABBYY Vantage en Timeline”

Het nieuwe partnerprogramma omvat meer dan 1.000 bestaande Business Partners, Technology Alliance Partners (TAP’s) en Technology Licensing Partners. Het programma bevat tevens trainingen en certificeringen die gratis worden aangeboden via ABBYY University.

Linda Dotts, Chief Partner Strategy Officer bij Blue Prism, een van ABBYY’s voornaamste partners voor RPA-projecten: “Wij hechten veel waarde aan de samenwerking die wij al jaren met ABBYY hebben. ABBYY biedt de beste oplossingen voor intelligente documentverwerking en process mining, die flexibel en krachtig zijn voor het oplossen van alle soorten uitdagingen op het gebied van bedrijfscontent en bedrijfsprocessen. Bovenal staat ABBYY bekend om haar mensen en de ondersteuning die zij bieden. We weten dat we op ABBYY kunnen vertrouwen om met ons samen te werken voor elk project.”

Gerelateerde berichten...

X