Access42 gaat partnership aan met Vectra 2019

Access42, een onafhankelijke cybersecurity organisatie, en Vectra, leider in AI-powered network detection en response, hebben vandaag een partnership gesloten dat Access42 en hun klanten in staat stelt om threat hunting verder te automatiseren, verborgen aanvallers te ontmaskeren en security analisten/threat hunters de juiste tooling te geven om optimaal te kunnen hunten.

Het Cognito platform van Vectra versnelt threat detectie en -onderzoek door gebruik te maken van geavanceerde AI om network metadata te verzamelen, op te slaan en te verrijken, waardoor Access42 en hun klanten voorzien worden van de juiste context om bekende- en onbekende dreigingen in real time te detecteren, op te sporen en te onderzoeken. Cognito vervangt legacy technologie die faalt als het gaat om het oplossen van hedendaagse detectie- en response uitdagingen – van cloud en data center workloads tot gebruikers en IoT apparaten.

‘We zijn zeer enthousiast dat we Vectra aan ons portfolio toe kunnen voegen en zo onze klanten kunnen helpen om het hoogst haalbare veiligheidsniveau te kunnen behalen’, aldus Ronald Kingma, CEO van Access42. Door de benadering die gebaseerd is op prepare, detect, prevent, respond en predict biedt het Cyber Defense Centrum van Access42 een compleet programma om cyberaanvallen op organisaties te voorkomen.

‘Binnen ons huidige portfolio en managed diensten bieden we veel visibility op endpoints, applicaties, e-mail beveiliging en zelfs human behavior’, zegt Kingma. ‘Vectra voegt nòg meer visibility op netwerkniveau toe aan ons portfolio om ons te helpen afwijkingen op een nog hoger niveau te detecteren’.

AI-powered network detection en response (NDR) en endpoint detection en response (EDR) vormen een sterke combinatie om een organisatie te beschermen tegen geavanceerde aanvallen.

‘De combinatie van CrowdStrike’s EDR en Cognito NDR is een geweldige manier om onze klanten te helpen real-time detectie, preventie en response te bereiken – alles AI-powered, geïntegreerd, en klaar voor de toekomst”, aldus Kingma. “Klanten hebben een nieuwe benadering nodig als het gaat om detectie, preventie en respons, en deze benadering is niet gebaseerd op signatures of old-school scanners’.

‘Vectra zorgt voor een revolutie als het gaat om network security. We zijn opgetogen om te partneren met Access42, een zeer gerespecteerde, onafhankelijke cybersecurity provider. We combineren onze expertise en services om Nederlandse organisaties te helpen om bedreigingen sneller op te sporen en business risico’s te beperken’, aldus Paul Tel, Regional Manager, Benelux bij Vectra.

Gerelateerde berichten...

X