Acronis lanceert #CyberFit partnerprogramma

Acronis, leider op het gebied van cyberbescherming, lanceert het Acronis #CyberFit partnerprogramma dat partners helpt om hun groeipotentieel te bereiken en om data, apps en systemen van hun eindklanten te beschermen tegen cybercriminelen.

Met Acronis zijn oplossingen voor cyberbescherming kunnen partners proactief cyberaanvallen en downtime voorkomen, snel en eenvoudig herstellen uitvoeren en configuraties voor de bescherming van klanten automatiseren. Klanten zijn beschermd tegen de nieuwste dreigingen en partners profiteren van goede marges en SLA-compliance, hoge prestaties, eenvoudige verkoop en minimaal klantverloop, tegen een goede prijs.

Het nieuwe Acronis #CyberFit partnerprogramma bevat naast updates van het huidige partnerprogramma een aantal nieuwe aanvullingen om partners en eindklanten nog beter te bedienen.

Oplossingen om op afstand te werken

Acronis biedt partners de tools die ze nodig hebben om hun klanten veilig op afstand te laten werken. Dit is inclusief een professionele, veilige oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden, zonder dat daar extra kosten bijkomen.

Deze functies voor de bescherming van workloads en thuiswerkers vormen een uitbreiding op de geïntegreerde back-up- en cybersecurityfunctionaliteit die beschikbaar is in Acronis Cyber Protect Cloud, waarmee organisaties productief én veilig kunnen blijven tijdens de wereldwijde pandemie.

Sneller diensten op de markt brengen
Het Acronis Cyber Platform vormt de basis van alle Acronis-diensten. Het beschikt over een reeks API’s die worden ondersteund door SDK’s (Software Development Kits) en voorbeeldcode. Partners kunnen zich met dit platform van hun concurrenten onderscheiden door nieuwe databronnen te beschermen, nieuwe bestemmingen voor dataopslag ondersteunen en/ of hun applicaties verbeteren met cyberbescherming.

Met het #CyberFit Platform Program kunnen ontwikkelaars de Acronis oplossingen snel uitbreiden, aanpassen en integreren. Bovendien biedt het training en certificering om ontwikkelcycli te versnellen en sneller oplossingen op de markt te brengen. Desgewenst kunnen partners hun oplossingen verkopen aan het Acronis-ecosysteem in de Acronis Cyber Solutions Portal.

Acronis #CyberFit Academy en Challenge Program

Om ervoor te zorgen dat partners klanten optimaal kunnen beschermen en tegelijkertijd kosten kunnen besparen waarborgt Acronis de commerciële en technische kennis op het gebied van cyberprotection met #CyberFit Academy: een update van zijn opleidings- en certificeringsprogramma’s.

Met het #CyberFit Challenge Program nodigt Acronis partners uit voor trainingen, masterclasses en toegang tot #CyberFit events en webinars met beroemde sporters. Bovendien kunnen partners hierin strijden voor exclusieve beloningen die worden aangeboden door sportpartners van Acronis.

Bijdragen aan onderwijs in achtergestelde gebieden

Acronis creëert en deelt kennis door scholen, onderzoeks- en trainingsprogramma’s te financieren en biedt partners resources om ook een bijdrage te leveren aan de toekomst van kinderen in achtergestelde gebieden. Denk hierbij aan promoties, technische ondersteuning en campagnemateriaal.

Acronis wil een bondgenoot zijn die partners helpt om succesvol te zijn en biedt partners die samen met Acronis willen groeien bijvoorbeeld ook financiering en tools om succesvolle marketingcampagnes en -activiteiten uit te voeren. Acronis heeft meer dan 50.000 partners en werkt samen met toonaangevende spelers in de technologiesector.

“Met ons uitgebreide Acronis #CyberFit Partner Program voorzien we partners, die het hart van ons bedrijf vormen, van een state-of-the-art programma met gebruiksvriendelijke processen die hen helpen meer deals te sluiten en hogere winsten te behalen, met geavanceerde technische en verkoopondersteuning van begin tot eind. Ons partnerprogramma is net zo eenvoudig en efficiënt als onze oplossingen voor cyberbescherming”, zegt Gaidar Magdanurov, Cyber Officer en Chief Operating Officer bij Acronis.

Gerelateerde berichten...

X