Alibaba Cloud en VMware leveren nieuwe generatie Alibaba Cloud VMware Service

Alibaba Cloud en VMware kondigen de volgende evolutie aan van Alibaba Cloud VMware Service, een gezamenlijk ontwikkelde public cloud-dienst. Met Alibaba Cloud VMware Service versnellen organisaties de transformatie van de enterprise cloud om digitale innovatie te ondersteunen tegen lagere kosten en met minder risico.

Alibaba Cloud VMware Service stelt organisaties in staat applicaties sneller te migreren en te moderniseren. Workloads kunnen naadloos en op grote schaal verplaatst worden tussen on-premises VMware-omgevingen en Alibaba Cloud. Alibaba Cloud VMware Service wordt beheerd door Alibaba Cloud, de ruggengraat van de Alibaba Group op het gebied van digitale technologie en intelligentie.

De service biedt de kracht van de volledige VMware Cloud-stack die op de geavanceerde infrastructuur van Alibaba Cloud draait. Hiermee worden de prestaties, de beschikbaarheid en de beveiliging gemaximaliseerd en de hoeveelheid workloads vergroot. Klanten maken zo gebruik van een consistent VMware Cloud-platform. Het ondersteunt vMotion-migratie van workloads naar Alibaba Cloud VMware Service zonder onderbrekingen.

“In de app-gedreven economie van vandaag stappen steeds meer organisaties over op een hybrid cloud-model om hun digitale transformatie te versnellen”, zegt Mark Lohmeyer, senior vice president en general manager bij de Cloud Infrastructure Business Group van VMware. “Alibaba Cloud VMware Service helpt klanten met het sneller moderniseren van applicaties, infrastructuur en operaties, met aantoonbare economische voordelen en veiligheid.”

Gerelateerde berichten...

X