AMIS en Puppet Labs gaan partnership aan

Oracle specialist AMIS en Puppet Labs, leverancier van software voor configuratiemanagement (Puppet Enterprise), sloten een partnerovereenkomst voor het automatiseren van infrastructuurmanagement van Oracle omgevingen.

AMIS is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de Oracle technologie en stelt zichzelf tot doel voor haar klanten altijd het maximale rendement uit de Oracle investeringen te halen. Met de toepassing van Puppet Enterprise voor de automatisering van infrastructuur management (provisioning) maakt het bedrijf een grote kwaliteitsslag. De combinatie zorgt voor volledige grip op de configuratie en actuele versies van de componenten in het Oracle infrastructuur landschap.

Bovendien neemt de beheersbaarheid van de infrastructuur toe en is er sprake van meer flexibiliteit. Implementatie van Puppet in combinatie met Oracle producten levert een sterke verbetering in de doorlooptijd, kwaliteit en stabiliteit van omgevingen, zowel voor lokale als voor Cloud systemen.

“Bij bedrijven neemt het aantal IT-omgevingen en de complexiteit daarvan exponentieel toe”, aldus Robbrecht van Amerongen, Business Innovation Manager van AMIS. “Provisioning daarvan is met handmatige acties niet meer bij te houden. Ik voorzie dat over drie jaar elk bedrijf een provisioning tool gebruikt voor het inrichten en actueel houden van de infrastructuur. Dankzij de samenwerking met Puppet Labs kunnen we dit voor onze klanten optimaal realiseren.”

Amy Hoang, EMEA Sales Manager Puppet Labs: “De vraag van klanten die Puppet Enterprise willen gebruiken in meerdere afdelingen binnen de organisatie neemt sterk toe. De combinatie van Puppet Enterprise met de kennis van Oracle technologie van AMIS helpt onze klanten om extra waarde te halen uit hun investering in Puppet Enterprise.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X