AppMachine lanceert Pro-platform voor het bouwen van mobiele apps

AppMachine lanceert de langverwachte Pro-versie van zijn online platform voor het bouwen van apps. Maakte AppMachine vorig jaar al het creëren van native mobiele apps veel eenvoudiger, deze nieuwe versie voor technisch ontwikkelaars zet de wereld van het app-bouwen gegarandeerd opnieuw op zijn kop. Dankzij de mogelijkheid om eigen data en functionaliteit in de app te plaatsen, is AppMachine nu ook een interessant platform geworden voor developers om snel een native app te bouwen. Tijdens Mobile World Congress 2014 (MWC) is de preview van de Pro-versie al zeer goed ontvangen.

Met AppMachine kunnen niet-technische bouwers volledig op maat gemaakte, hoogwaardige native apps creëren in slechts enkele uren in plaats van in weken of maanden. De Pro-versie tilt de ontwikkeling van mobiele apps naar een nog hoger niveau. Hiermee importeren technisch onderlegde ontwikkelaars Excel-lijsten – met bijvoorbeeld klant-, werknemers- of productgegevens –, voegen ze eenvoudig publieke en private webservices toe en maken ze er met JavaScript hun eigen blokkenfeestje van. Iedere app-ontwerper is nu bijvoorbeeld in staat zijn of haar eigen op maat gemaakte bouwblokken te creëren.

“Iedereen is voor onze ‘Block Party’ uitgenodigd”, zegt Siebrand Dijkstra, CEO van AppMachine. “In onze nieuwe Pro-versie hebben we bouwblokken toegevoegd, waarmee we ons richten op technisch ontwikkelaars. Van oorsprong ligt de focus van AppMachine op niet-technische ontwikkelaars dankzij het gebruiksgemak en de eenvoud. Nu bouwen ook programmeurs apps voor gebruik in uiteenlopende bedrijven: van mkb tot en met grote ondernemingen.”

Het AppMachine-platform is nu verkrijgbaar in drie versies: Basic, Plus en Pro. Basic is bedoeld voor gebruikers die snel een hoogwaardige HTML5-app willen hebben. De Plus-versie omvat zowel web-apps als native apps, en bevat tientallen extra blokken. Pro stelt ontwikkelaars en partners in staat het platform uit te breiden met eigen data en functionaliteit. Er komt ook een mogelijkheid deze blokken te verkopen in de binnenkort te openen AppMachine Block Marketplace.

 

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X