Arkoon+NetASQ tekent BlackIP op als value added distributor

Arkoon+NetASQ, een Airbus Defence and Space company en Europese leverancier van netwerk security oplossingen heeft BlackIP als kennispartij aangesteld als distributeur in de Benelux. Hiermee is BlackIP de tweede value add distributor van NetASQ oplossingen in België en Nederland.

BlackIP heeft bewezen dat het kennis van zaken, vakbekwaamheid en expertise in huis heeft om NetASQ klanten van de best mogelijke service te voorzien. Met deze vaardigheden zal BlackIP zich inzetten om een officiele NetASQ-certified support and training center te gaan worden in de Benelux.

Jacco van der Kleij, Directeur-eigenaar van BlackIP legt uit: “Met deze samenwerking hebben wij een gerenomeerde en ambitieuze UTM firewall producent aan ons portfolio toegevoegd. We kunnen nu onze partners voorzien van Europese security oplossingen van de grootste kwaliteit voor de mid- en enterprise markt.”

“De overeenkomst met BlackIP is een volgende stap in onze strategie om onze oplossingen en merknaam in een breder voetlicht te zetten in België en Nederland, aldus Rolf van Gent, International Sales Director Arkoon+Netasq. “Door de zeer gespecialiseerde netwerk infrastructuur oplossingen van BlackIP gekoppeld aan hun indrukwekkende technische kennis, zijn we in staat om een groter partnerkanaal te bereiken in de midden- en bovenkant van de markt. Dat BlackIP’s heeft bewezen dat het vooruitstrevende IT security oplossingen op de markt weet te brengen is nog een reden om deze samenwerking, waar we allen zeer enthousiast over zijn, aan te gaan.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten...

X