Arrow Electronics sluit Symantec Cybersecurity Aggregator-overeenkomst met Broadcom Software in Europa

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt een nieuwe overeenkomst aan met Broadcom Inc. om de exclusieve Cybersecurity Aggregator te worden voor het Symantec-softwareportfolio voor klanten in het Europese midden- en kleinbedrijf (MKB).

Volgens de nieuwe Aggregator-overeenkomst, die ingaat op 1 februari 2022, is Arrow Electronics de exclusieve distributeur van Symantec-oplossingen voor channelpartners en uiteindelijk ook klanten in het MKB-segment in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Arrow Electronics zal verschillende initiatieven ontplooien die cybersecurity-channelpartners in staat stellen om een uitstekende klantervaring te creëren en hen daar ook voor te belonen, maar ook om klanten beter te behouden en hen te helpen groeien.

Ondersteund door Broadcom Software zullen die nieuwe initiatieven van Arrow Electronics onder meer de lancering van een channel partnerprogramma bevatten, maar ook verkooptools, een try & buy-programma en een op waarde gebaseerd prijsmodel, waardoor channelpartners hun focus op en hun investeringen in hun Symantec-cyberbeveiligingsactiviteiten kunnen vergroten.

Eric Nowak, president van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA, zegt: “Dit is een geweldige ontwikkeling voor Arrow Electronics in Europa, aangezien het MKB-klantsegment een belangrijke kans blijft bieden voor ons en onze channelpartners. We zijn vastbesloten om de aanhoudende groei van Symantec te bevorderen door te investeren in middelen die onze resellers zullen helpen hun verkoop van Symantec-oplossingen te vergroten en hen te voorzien van alles wat ze nodig hebben.” Hij vervolgt: “Onze channelpartners zullen ook in staat zijn om met succes Symantec-oplossingen op de markt te brengen en aan te bieden aan MKB-organisaties voor wie Symantec nieuw is. Met het cyberbeveiligingsportfolio van Symantec kunnen resellers hoogwaardige ondersteuning, geweldige incentives, op waarde gebaseerde prijzen en kwaliteitsbevordering verwachten om de best mogelijke klantervaring te garanderen.”

Een aanzienlijke investering vanuit Broadcom Software zal Arrow Electronics ondersteunen bij het leveren van de beste service en ondersteuning in zijn klasse, en gaat channelpartners helpen om het succes van klanten, implementaties van hoge kwaliteit en een kortere time-to-value te realiseren. Daarnaast komen er incentives en systemen voor dealregistratie beschikbaar voor channelpartners om groei in het MKB-klantsegment te belonen.

“Onze samenwerking zal in een versneld tempo innovatieve cloudbeveiligingsoplossingen mogelijk maken voor alle klanten, inclusief die in het MKB, op een efficiëntere en betrouwbaardere manier”, voegt Cynthia Loyd, vice predient of global enterprise, partner and commercial sales bij Broadcom Software, toe. “Het MKB-segment is essentieel voor Broadcom Software, we investeren daar in en bieden uitgebreide middelen om vertrouwen op te bouwen in samenwerking met ons en nodigen onze Symantec-resellers uit om zich bij Arrow Electronics aan te sluiten op deze reis naar gezamenlijk succes.”

Gerelateerde berichten...

X