Aspect Software’s Voxeo CXP Pro 14 brengt omni-channel customer self-service op een hoger niveau

Aspect Software, de toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor klanteninteractiemanagement, workforce optimization, back-office en bekroonde cloudoplossingen, lanceert Voxeo CXP Pro 14. Dit is een bundel nieuwe releases van Voxeo CXP 14, het lifecycle-managementplatform voor self-service applicaties, en Prophecy 14, het IVR-platform. Door de uitbereidingen van de Business User Interface (BUI) en ondersteuning van mobiele web applicaties, creëert CXP Pro 14 een compleet softwareplatform waarmee customer self-service applicaties voor meerdere platforms gebouwd, uitgerold, beheerd en geanalyseerd kunnen worden.

Daarbij valt te denken aan applicaties voor onder meer Interactive Voice Response (IVR), interactieve SMS, het mobiele web en social media. CXP Pro 14 is geïntegreerd met Aspect’s Unified IP contactcentersoftware-platform, dat daardoor zijn IVR en multi-channel self-service functionaliteit aanzienlijk ziet uitgebreid.

“Aspect heeft als missie om het onze klanten gemakkelijker te maken om met hun consumenten in verbinding te komen. De adoptie van CXP, het enige platform dat voorziet in automatisering van het klantcontact over alle interactiekanalen heen via dezelfde interface voor de ontwikkeling en het gebruik, laat dit weer eens zien,” zegt John Amein, vicepresident product management bij Aspect. “Verdere toepassing van CXP Pro en integratie met Aspect Unified IP stellen ondernemingen in staat om zich te transformeren en om opmerkelijke klantervaringen te bieden die beantwoorden aan de eisen van de consument van vandaag.”

Voxeo CXP Pro 14 maakt het voor gebruikers in de business gemakkelijk om de controle te krijgen over de IVR-, mobiele, en SMS-applicaties voor de consument zonder IT te hoeven inschakelen of langdurige ontwikkelingscycli in te moeten gaan.

De verbeteringen van Voxeo CXP 14 omvatten: verrijkte Business User Interface waardoor niet-technische medewerkers in staat zijn zonder tussenkomst van IT IVR-regels te configureren, zoals bedrijfsuren, menu-opties en marketingaankondigingen. Rol-gebaseerde toegang maakt het mogelijk om gebruikers toe te wijzen aan afdelingen (klantenservice, marketing, backoffice, etc.) voor betere aansluiting op bestaande bedrijfsprocessen.

Gerelateerde berichten...

X