Atos en CA Technologies slaan handen ineen op gebied van ‘Agile Testing’

Atos en CA Technologies bundelen de krachten met de lancering van het Service Virtualization and Agile Testing Center of Excellence (COE). Hiermee kunnen klanten de mogelijkheden van de applicatie-economie* volledig benutten. De nieuwe end-to-end-benadering ‘Agile Testing’ stelt ontwikkelaars, testers en performance engineers in staat om simultaan te werken aan een snellere levering en een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid van applicaties.

De nieuwe Service Virtualization en Agile Testing Centers of Excellence zijn erop gericht nieuw talent met specifieke skills alle ruimte te bieden en onderzoek te stimuleren. Ook moeten deze centra ‘best practices’ op het gebied van Agile Testing and Service Virtualization faciliteren en als katalysator fungeren voor nieuwe oplossingen in deze gebieden. Service Virtualization is een kritische component gericht op het oplossen van uitdagingen van DevOps.

“In de huidige applicatie-economie staan organisaties enorm onder druk om hoogwaardige applicaties sneller en tegen lagere kosten te leveren. Atos heeft gekozen voor de oplossing CA Service Virtualization om klanten te helpen de ‘time-to-market’ en de kosten voor de IT-infrastructuur te verlagen en de kwaliteit van applicaties te optimaliseren. Door het partnership met CA Technologies zijn onze klanten in staat de kwaliteit hiervan in de Software Development Life Cycle voortdurend te beheren”, vertelt Francis Meston, EVP Global Consulting & Systems Integration van Atos.

“Organisaties transformeren zich steeds meer tot softwarebedrijven, doordat applicaties vaak hun belangrijkste visitekaartje zijn. In deze applicatie-economie zijn zowel kwaliteit als snelheid cruciaal”, benadrukt Eric Grotefeld, Senior Vice President Solution Sales, Application Delivery van CA Technologies. “Recent Onderzoek[1] toont aan dat 94 procent van de leidinggevenden onder steeds grotere druk staat om applicaties sneller vrij te geven. Onze klanten kunnen voordeel hebben van ons internationale partnership en hun concurrentiepositie versterken in een omgeving die door applicaties wordt gedomineerd.”

 

Agile Testing

“De gemeenschappelijke focus van Atos en CA Technologies is erop gericht een nieuwe ‘end-to-end’ ‘Agile Testing’-benadering in de markt te zetten, die het voor ontwikkelaars, testers en performance-teams mogelijk maken gelijktijdig te werken aan een snelle levering en hogere kwaliteit en betrouwbaarheid van toepassingen. Dit is cruciaal voor klanten en stelt hen in staat om nieuwe kansen in de applicatie-economie te benutten”, aldus Meston.

*We leven in een applicatie-economie. Retail, nieuws, entertainment, bankieren, onderwijs, overheid en communicatie: alles wordt gedreven door een connectieve, mobiele en applicatie-gebaseerde wereld. In deze omgeving staan klanten veel meer open voor merkbeleving en is eerder sprake van interactie met een organisatie via een softwaretoepassing dan via persoonlijk contact. Om hiervan optimaal gebruik te maken, verdienen de ontwikkeling en levering van een superieure gebruikerservaring die klanten en medewerkers betrokken houdt de hoogste prioriteit. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door software.

 

Over CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) ontwikkelt software die fungeert als smeerolie voor de transformatie van organisaties en stelt hen in staat om alle mogelijkheden te benutten van de applicatie-economie. Software bevindt zich in de kern van elke business, in alle sectoren. Van planning tot ontwikkeling en van management tot beveiliging. CA werkt wereldwijd samen met bedrijven om de manier waarop we leven, transacties uitwisselen en communiceren te veranderen – via mobiele technologie, de private en publieke cloud, gedistribueerde en mainframe-omgevingen. Voor meer informatie: www.ca.com

 

Over Atos

Atos SE (Societas Europaea) is toonaangevend in digitale services en heeft een jaaromzet van 10 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 86.000 collega’s in 66 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data & Beveiligingsoplossingen en transactiediensten via Worldline, de Europese leider in de markt voor betaaloplossingen en transactiediensten. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Defensie, Gezondheidszorg, Manufacturing, Media en Nutsvoorzieningen, Publieke Sector, Retail, Telecom en Transport.

Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Bezoek voor meer informatie: nl.atos.net.

Gerelateerde berichten...

X