AVG Technologies neemt Norman Safeground over

AVG Technologies N.V. (NYSE: AVG), the online security company™ met 188 miljoen actieve gebruikers, heeft vandaag aangekondigd dat het Norman Safeground, het in Noorwegen gevestigde internationale IT security bedrijf, heeft overgenomen. Deze overname zal helpen bij het uitbreiden van AVG’s bestaande Europese footprint in de regio’s die ondersteund worden door Norman Safeground. Op deze wijze kan men klanten voorzien van een grotere productkeuze en verbeterde ondersteunende diensten.

Norman Safeground met een gevestigde aanwezigheid en een zeer interessant klantenbestand in heel West-Europa heeft kantoren en gebruikers in de regio’s DACH, Benelux en in Scandinavië. Dit is waar de belangrijkste groeimarkten voor AVG zich bevinden. Deze overname ondersteunt en stimuleert de uitrol naar de markt in de komende twaalf maanden van nieuwe consumentenbescherming, Performance Products en zakelijke diensten waaronder AVG CloudCare en AVG Managed Workplace.

Met een aanwezigheid in deze markten zal AVG in staat zijn om een betere ondersteuning aan bestaande consumenten en zakelijke klanten te bieden. Eveneens vergroot dit het AVG partnernetwerk in de hele regio en vergemakkelijkt het de implementatie van AVG’s business productportfolio door de nieuwste producten snel en efficiënt in de markt te kunnen aanbieden.

Mike Foreman, general manager SMB bij AVG zegt: “Norman Safeground deelt onze cloudvisie en brengt deskundige lokale marketing, sales ervaring en een uitgebreid channel netwerk. We hebben nu een formidabele combinatie van netwerken van partners op een wereldwijde schaal en wij zijn enthousiast om te beschikken over een eigen lokale channel aanwezigheid in deze regio’s die een groot potentieel is voor de groei in het mobiele segment en in de clouddiensten in Europa.”

 

Over AVG Technologies (NYSE: AVG)

AVG is hét online beveiligingsbedrijf dat toonaangevende software en diensten levert voor het beveiligen van apparaten, gegevens en mensen. AVG heeft meer dan 188 miljoen actieve gebruikers, op 30 september 2014, die de producten en diensten van AVG gebruiken voor internetbeveiliging, de optimalisatie van de prestaties en de bescherming van de persoonlijke privacy en identiteit. Door hun keuze voor de producten van AVG worden gebruikers deel van een betrouwbare mondiale gemeenschap die AVG rechtstreeks feedback levert en ondersteuning biedt aan andere klanten.

 

Gerelateerde berichten...

X