Axxerion organiseert seminar rondom Internet of Things en Smartbuildings

Axxerion organiseert seminar rondom Internet of Things en Smartbuildings.
Leverancier van cloud software op het gebied van Facility Management en Real Estate organiseert op 18 mei a.s. een seminar op het gebied van Internet of Things en Smartbuildings.

Op donderdag 18 mei 2017 organiseren wij het event: Running your Building. Dit is een informatieve middag voor professionals in facility management en/of vastgoedbeheer.

Het bezit, gebruik of beheer van gebouwen komt in elke organisatie voor. Of u het nu verhuurt of er zelf gebruik van maakt, het gebouw (als productiemiddel) is per definitie relevant. Samen met het onderhoud en de aanvullende diensten/services, inclusief bijbehorende processen, is het pand immers van invloed op uw bedrijfsresultaat.

Graag brengen wij u tijdens deze middag op de hoogte van ons Facility Management en Real Estate Information System. Tevens geeft Cor Treure, Consultant Smartbuildings, voorzitter Stichting REDEX en voorheen verantwoordelijk voor Service Management bij CBRE Global Investors, een presentatie. Centraal staat zijn visie op het gebruik van informatie (data afkomstig van gebruikers en Internet of Things) als verbinding tussen Asset Management, Property Management en Facility Management, zodat een Smartbuilding positief kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat.

Tijdens de lunch, de informatieve rondleiding door het Gelredome én de netwerkborrel kunt u ruimschoots ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Kortom: u wordt uitgenodigd voor een interessante en interactieve middag die u niet mag missen.

PROGRAMMA

13:00 – 13:30 uur Inloop met lunch

13:30 – 14:45 uur Presentatie Cor Treure

14:45 – 15:00 uur Pauze

15:00 – 16:00 uur Presentatie Axxerion

16:00 – 16:45 uur Rondleiding Gelredome

16:45 – 17:30 uur Netwerkborrel en afsluiting

https://www.axxerion.com/nl/axxerion-middag (Klik hier, GRATIS DEELNAME)

Gerelateerde berichten...

X