Belfabriek: call-recording vanaf nu gratis

Telefoongesprekken opnemen is voor veel servicenummerhouders een must-have feature geworden, van vitaal belang bij kwaliteitsbewaking en training van personeel. Door deze functie nu aan het pakket gratis extra functies toe te voegen, maakt de Belfabriek het voor nummerhouders nòg makkelijker een perfecte klant contact ervaring te bieden.

De Belfabriek biedt haar klanten een uitgebreid pakket aan gratis extra functies die zo belangrijk zijn, dat ze standaard bij een nummer horen. Tot dit pakket behoorden al functies zoals een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht.

Het toegenomen gebruik van call-recording heeft de Belfabriek er toe doen besluiten ook deze functie in het standaard pakket op te nemen.

Uniek: online terugluisteren
Terwijl concurrenten hun klanten nog steeds opnames via FTP laten downloaden, kunnen klanten van de Belfabriek gesprekken terugluisteren binnen een moderne, gebruiksvriendelijke online omgeving. Gesprekken terugluisteren, markeren en eventueel downloaden voor archivering is niet moeilijker dan het lezen van uw e-mail.

Ook deze terugluister-faciliteit is bij de Belfabriek zonder extra kosten bij de call-recording functie inbegrepen.

Gerelateerde berichten...

X