Beste eerste halfjaar ooit voor Global Knowledge in Nederland

Niet eerder volgden zoveel cursisten een training bij Global Knowledge in Nederland als in de eerste helft van dit jaar. Global Knowledge verwelkomde in het afgelopen halfjaar ruim 10 procent meer cursisten.

Global Knowledge wist vooral de afgelopen maand veel cursisten te trekken met haar Nieuwe Leren 3.0 trainingsmethoden. Mede dankzij deze virtuele leermethoden was de maand juni de beste maand in de historie van Global Knowledge in Nederland.

Met de Nieuwe Leren 3.0 trainingsmethoden van Global Knowledge, waaronder Virtueel en Klassikaal en Class Connect HD, kunnen cursisten ervoor kiezen om interactief op afstand aan klassikale trainingen deel te nemen. Klanten weten deze moderne en flexibele lesvormen vooral te waarderen doordat de beschikbaarheid van trainingen wordt vergroot en de reistijd wordt beperkt of vervalt.

In de eerste helft van het jaar wist Global Knowledge de marktaandelen als marktleider op het gebied van trainingen van Microsoft, Cisco, Citrix, VMware, IBM, Red Hat, RES Software, ITIL en PRINCE2 verder uit te bouwen. Ook werden er meer examens afgenomen van Prometric en Pearson VUE.

Ook voor de tweede helft van 2014 is Global Knowledge positief.
Piet Hompus, algemeen directeur van Global Knowledge: “We verwachten dat, nu de economie langzaam maar gestaag aantrekt, ook de bestedingen van het bedrijfsleven op het gebied van opleidingen weer zullen toenemen. Bovendien merken we dat ook
IT-medewerkers steeds vaker persoonlijke vaardigheden op het gebied van management en communicatie willen aanscherpen. Door ons aanbod van zowel IT-trainingen als Management en Vaardigheden kunnen we de IT-professional die zijn of haar ‘softskills’ wil verbeteren, hierin als geen ander goed opleiden.”

Gerelateerde berichten...

X