Cadmes neemt deel aan Vision, Robotics & Motion 2024

Cadmes, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor CAD, CAM, PDM en PLM, kondigt met trots haar deelname aan Vision, Robotics & Motion 2024 aan. Deze vakbeurs vindt plaats op 5 en 6 juni in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Vision, Robotics & Motion biedt bezoekers een compleet overzicht met oplossingen om slim te automatiseren in een productieomgeving. Dit jaar staat de stand van Cadmes in het teken van het nieuwe product: PLM voor MKB. Bezoekers kunnen bij de stand van Cadmes (222) terecht voor demonstraties, inhoudelijke sessies en netwerkmomenten.

PLM voor MKB

Cadmes heeft recent een nieuw product gelanceerd dat de productiviteit en innovatie van kleine en middelgrote bedrijven verbeterd: PLM voor MKB. Een goed geïmplementeerd PLM-proces is van cruciaal belang voor elke organisatie. Met de modulaire Enablement-as-a-Service aanpak van Cadmes wordt MKB-bedrijven de kans geboden om te groeien.

Bezoekers aan de stand van Cadmes maken bovendien kans op een Factory Tour bij Donkervoort en kunnen het nieuwste model, de Donkervoort F22, bewonderen.

Gerelateerde berichten...