Canopy sluit zich aan bij Foundry Foundation

Canopy – de Atos-cloud die gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie – sluit zich aan bij de kort geleden opgerichte Cloud Foundry Foundation. Dit doet zij met het doel bedrijven te ondersteunen bij het verkorten van doorlooptijden van nieuwe generatie sociale, mobiele en big data-toepassingen die via de cloud worden geleverd. Organisaties kunnen tijdens een gratis proefperiode kennismaken met de Managed Cloud-service Canopy Cloud Fabric. Op deze manier kunnen zij de kracht van Cloud Foundry ervaren zonder dat het nodig is zelf te zorgen voor het downloaden, installeren, de configuratie en het onderhoud.

Met haar aansluiting kan Canopy Cloud Foundry helpen om zich te vestigen als de wereldwijde standaard op het gebied van de open source-technologie Platform-as-a-Service (PaaS). Als vooraanstaande aanbieder van cloud services aan ondernemingen heeft Canopy een ruime ervaring met en expertise in het naleven van de strikte richtlijnen op het gebied van beveiliging, privacy en compliance van een aantal van de grootste ondernemingen ter wereld.

Canopy Cloud Fabric maakt gebruik van Pivotal CF, het meest toonaangevende Cloud Foundry-product voor organisaties en levert deze oplossing als een Managed Cloud-service. Dit betekent dat ontwikkelaars in organisaties de toegevoegde waarde van PaaS volledig kunnen benutten, zonder zich te hoeven richten op het downloaden, installeren, configureren, onderhouden en ondersteunen van de PaaS-omgeving.

Bovendien breidt Canopy de oplossing uit met de volgende mogelijkheden:

  • Keuze uit locaties in alle delen van de wereld om tegemoet te komen aan specifieke vereisten voor bepaalde locaties of landen
    •    Keuze uit hosting-modellen, waaronder de optie een private PaaS in het eigen datacentrum te hosten
    •    De applicatiediensten die door Canopy worden aangeboden en beheerd, bieden de mogelijkheid services lokaal voor een applicatie te hosten. Hierdoor zijn problemen door vertragingen in het netwerk uitgesloten
    •    Diensten op het gebied van advisering, customizing en softwareontwikkeling om de oplossing volledig te laten aansluiten op de specifieke behoeften van organisaties
    •    Canopy beheert en ondersteunt dit met een zeer hoogwaardig serviceniveau

“Cloud Foundry is bezig de internationale standaard voor PaaS te worden. Canopy is blij met de mogelijkheid om samen te werken met de Cloud Foundry Foundation. Dit stelt ons in staat de adoptie van PaaS door organisaties in stroomversnelling te brengen”, zegt Darren Ratcliffe, Senior Vice President van PaaS, Canopy.

“We zijn blij dat Canopy zich heeft aangesloten bij de Cloud Foundry Foundation. Voor onze missie dat Cloud Foundry uitgroeit tot de wereldwijde standaard op het gebied van PaaS is het cruciaal dat ondernemingen met het kaliber van Canopy deelnemen aan ons ecosysteem”, aldus Leo Spiegel, Senior Vice President Corporate Development van Pivotal.

 

Gratis proefperiode voor Canopy Cloud Fabric

Voor veel organisaties is PaaS nog nieuw. Zij hebben hiervan het meeste voordeel als ze de mogelijkheid hebben PaaS te gebruiken zonder veel tijd of geld te hoeven investeren. Naar aanleiding van de officiële oprichting van de Cloud Foundry Foundation biedt Canopy een gratis proefperiode aan. Organisaties kunnen de oplossing Canopy Cloud Fabric voor een beperkte periode gratis uitproberen. Voor meer informatie en aanmelding klik hier (aan deelname zijn voorwaarden verbonden en Canopy behoudt zich het recht voor aanvragen te accepteren of weigeren).

 

Over Canopy

Canopy – een onderdeel van Atos dat gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie – is de servicelijn van Atos op het terrein van cloud services. Canopy is toonaangevend in Europa als leverancier van cloud-omgevingen voor overheid en bedrijfsleven. Het bedrijf Canopy biedt een one-stop-shop voor cloud services die exclusief zijn ontwikkeld voor grote publieke organisaties en multinationals. Canopy biedt klanten substantiële voordelen, zoals lagere IT-kosten op basis van flexibele prijsmodellen. Ook krijgen bedrijven toegang tot een innovatieve technologie die een snelle implementatie van de cloud en kortere doorlooptijden van nieuwe producten en services mogelijk maakt. Haar oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden. Klanten kunnen op basis van hun specifieke behoeften kiezen met welke technologie zij willen werken en of oplossingen intern of extern worden geïmplementeerd.

 

Over Atos

Atos SE (Societas Europaea) is toonaangevend in digitale services en heeft een jaaromzet van 10 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 86.000 collega’s in 66 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data & Beveiligingsoplossingen en transactiediensten via Worldline, de Europese leider in de markt voor betaaloplossingen en transactiediensten. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Defensie, Gezondheidszorg, Manufacturing, Media en Nutsvoorzieningen, Publieke Sector, Retail, Telecom en Transport.

Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Bezoek voor meer informatie: nl.atos.net.

Gerelateerde berichten...

X