Christiaan de Jong van start als sales executive bij Triggre

Christiaan de Jong (30) is als sales executive aan de slag bij Triggre, het applicatieplatform waarmee organisaties razendsnel en makkelijk ideeën, strategieën en business concepten kunnen omzetten naar innovatieve applicaties.

Als sales executive gaat Christiaan aan de slag om klanten te begeleiden bij het optimaliseren van hun business case. De Jong: “Elke onderneming opereert tegenwoordig in een sterk veranderende en concurrerende omgeving. Om de marktpositie te bewaken en versterken, staan flexibele in-house softwareontwikkeling en personalisatie van het bedrijfskritische IT landschap in toenemende mate centraal. Daarbij verwachten medewerkers en klanten dat bedrijfsapplicaties vanaf ieder type apparaat kan worden benaderd: desktop, tablet of smartphone. Triggre biedt een strategische oplossing voor de hele application lifecycle. Van concept, definitie, design en ontwikkeling tot test en deployment. En dat met een ongekende afwezigheid van complexiteit. Ik kijk met zeer veel vertrouwen en enthousiasme uit naar het realiseren en versterken van de businesscases van onze klanten.”

Christiaan was de afgelopen jaren werkzaam als sales executive bij Service2Media. In zijn vrije tijd is Christiaan als relatiemanager voor het Franse Arturia, marktleider in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware.

Gerelateerde berichten...

X