Ciber introduceert Ciber Access Control voor MKB

Ciber brengt Ciber Access Control op de markt. De oplossing biedt MKB-bedrijven eenvoudig in te zetten geautomatiseerde compliance-ondersteuning. Ciber Access Control is onderdeel van de Ciber Compliance Suite voor SAP.

Ciber Access Control is ontwikkeld voor bedrijven die werken met compliance-gevoelige data en af willen van omslachtige, handmatige IT-taken. De oplossing is geschikt voor verschillende soorten bedrijven – ongeacht het risicoprofiel – en tilt de risicomanagement-aanpak naar een hoger niveau met gestandaardiseerde processen. Bedrijven kunnen zelf kiezen hoe zij regelsets toepassen en integreren binnen hun bedrijfsprocessen. Ciber Access Control is eenvoudig te implementeren en heeft een lage Total Cost of Ownership. Na de implementatie beschikken managers over volledig inzicht in risico’s dankzij een geïntegreerd beheer dashboard.

Bedrijven staan steeds meer onder druk door nieuwe wetgeving voor IT. Ciber helpt organisaties hiermee om te gaan met een geavanceerde en eenvoudig te gebruiken oplossing. Ciber Access Control is wereldwijd beschikbaar en is geschikt voor zowel MKB-bedrijven als grotere ondernemingen met maximaal 4.000 SAP-eindgebruikers.

“De kracht van Ciber Access Control ligt vooral in de gebruiksvriendelijkheid van de tool”, zegt Benedikt Herrmann, SAP practice leader bij Ciber  International. “Bovendien hebben we de complexiteit weggenomen, in tegenstelling tot veel soortgelijke oplossingen in de markt. Ciber Access Control is eenvoudig te implementeren, waardoor de kosten laag blijven. Zo bieden we een hoogwaardige tool die perfect aansluit op de behoeften van MKB-bedrijven.”

Gerelateerde berichten...

X