Cisco benoemt WeSecure tot Gold Partner security

Netwerkbeveiliging specialist WeSecure is door Cisco benoemd tot Gold Partner op het security portfolio. Met deze nieuwe status behoort WeSecure tot een zeer select gezelschap van partners met de hoogste Cisco status.

WeSecure was al Gold Partner van SourceFire voor de Intrusion Prevention systemen. SourceFire is recent is overgenomen door Cisco. Vanwege de unieke expertise en succesvol voeren van het SourceFire-portfolio heeft WeSecure de sprong kunnen maken naar de het Gold niveau voor wat betreft het Cisco security-portfolio.

Sebastiaan Kors, Sales Manager bij WeSecure zegt “erg blij te zijn met de hoogste Cisco partnerstatus, maar is voor ons ook een logisch gevolg van de investeringen die we hebben gedaan in het SourceFire product portfolio en de klanten die we de laatste jaren hebben opgetekend waaronder de grootste en de best beveiligde netwerken in Nederland. Een implementatie van Intrusion Prevention Systemen zoals SourceFire vereist de nodige kennis en kunde van netwerk security om adequaat in te richten. Deze kennis nemen we nu mee als Cisco Gold Partner voor de overige productlijnen, aldus Kors.

Fred Noordam, Area Manager BeNeLux, Cyber security van Cisco Nederland: “Voor Cisco wordt security nog belangrijker dan het nu al is. Dat betekent dat ook onze partners, zoals WeSecure, een grotere rol gaan spelen op security-gebied. Cisco heeft een geïntegreerde beveiligingsaanpak ontwikkeld die ‘before, during and after’ een aanval bescherming biedt. Security wordt ook steeds meer een onderdeel van alle architecturen. Daarom is integratie cruciaal om tot een optimale beveiliging te komen. WeSecure heeft nu alles in huis om onze klanten hiermee te helpen.”

Gerelateerde berichten...

X