Clockwork wint Dutch Interactive Award voor Quli

Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina, heeft gisteravond in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam de Dutch Interactive Award (DIA) gewonnen met Quli in de categorie Service. De DIA’s worden jaarlijks uitgereikt voor het beste interactieve werk op het Nederlandse web, waarbij de vakjury met name let op strategie, design en resultaat.

Volgens de jury is “Quli een van de meer vooruitstrevende, gebruiksvriendelijke concepten op het web die kwaliteit van levens kan verbeteren. De ‘I’ van Dutch Interactive Awards komt in deze case zonder twijfel naar voren. We zijn erg benieuwd naar de verdere uitrol.”

“Een kroon op ons werk”, aldus Robert de Snoo, managing director Clockwork. “De DIA Award vervult voor 100% onze engagement belofte, de ambitie van Clockwork om het leven van mensen makkelijker en aangenamer te maken. Deze missie geeft ook invulling aan het thema van Ordina, samen duurzaam innoveren.”

Quli (Quality of Life) is een persoonlijk, digitaal zorgportaal dat gebruikers zelfredzaam maakt, preventieve hulpmiddelen biedt en hen in staat stelt om zelf de regie over hun zorg en welzijn te voeren. Op deze manier kan de patiënt langer zelfstandig leven terwijl verzorgers toch mee kunnen kijken. Tegelijkertijd draagt Quli bij aan effectievere en betaalbare zorg.

De zorginstellingen het Dr. Leo Kannerhuis, Amarant Groep, Pluryn, ARQ, Dichterbij en ICT-bedrijf Ordina zijn de initiatiefnemers en eigenaren van Quli. Met Quli maakten zij het eerste eHealth-platform dat de mens werkelijk centraal stelt. De zorginstellingen brengen hun kennis en visie op zorg in. Zij zien in ICT de aanjager van innovatie, ook in de zorg. Ordina brengt brede kennis van de mogelijkheden van informatietechnologie in en meer specifieke kennis van eHealth.

Gerelateerde berichten...

X