Cloud & Hosting Serviceproviders Forum: Unieke kans om te leren van Hyperscalers en Service Providers

Cloud Computing is geen trend meer, het is een volwaardig businessmodel geworden voor bedrijven. Niet alleen de software fabrikanten welke Cloud Computing en het bijbehorende maandelijkse abonnement principe hebben omarmt.

Het heeft een nieuwe soort organisatie en bedrijven laten ontstaan. Bedrijven en adviseurs die inzicht geven in de beste dienstverlener of oplossing tot aan het helpen bij het besparen van maandelijkse kosten van de uit te geven Cloud Computing budgetten.

De Cloud biedt veel mogelijkheden, zo heeft het MKB bedrijf dezelfde mogelijkheden als Enterprise organisaties om gebruik te maken van het rijke aanbod van Cloud providers.

Toch zijn er ook veel onderwerpen welke niet meteen opvallen bij het omarmen van een Cloud First strategie. Denk aan connectiviteit en inrichten van ontwikkel omgevingen om applicaties dusdanig te ontwikkelen dat deze perfect aansluiten bij de behoeftes van de klant.

Deze en andere onderwerpen komen aan de orde tijdens het door TiNC Works! mede georganiseerde Cloud & Hosting Service providers Forum in de Fabrique Utrecht volgende week.

TiNC Works! levert voor organisaties inzicht in de gebruikerservaring richting het Cloud IT! het ontwikkelt innovatieve producten en diensten die netwerk managers helpen om een beter inzicht te krijgen in de prestaties van hun netwerk. De informatie die door off-site data analyse en trend extrapolatie wordt verzameld kunnen toekomstige bottlenecks voorkomen door gerichte netwerk upgrades zodat gebruikstevredenheid en optimale inzet van resources gewaarborgd blijft.

Deze noodzakelijke inzichten is voor veel organisaties een actueel vraagstuk, welke tijdens dit evenement zal worden behandeld. Daarnaast zullen organisaties zoals Google Cloud, Microsoft Azure, Blendle, Vamp.IO, Spronq, DCSpine en PlusClouds als partner van TiNC Works! verschillende presentaties geven over de diensten aangeboden.

U kunt zich nog aanmelden via de website : https://www.eventbrite.com/e/47916654002

Gerelateerde berichten...

X