Cloud Security

ICT staat aan de vooravond van een verschuiving: De beweging naar de Cloud is niet meer te stoppen. Meest prangende vraag is echter of deze diensten ook veilig genoeg zijn; wat zijn de risico’s van data in de cloud.

Het jaarlijks Avensus Kennisevent van 19 juni a.s. mag u dan ook beslist niet missen. Het thema is security meets the cloud – cloud meets security Een inspirerende dag waar vooraanstaande partners van Avensus hun visies met u komen delen.

Zo hebben we Hans Bos – National Technology Officer van Microsoft ; en Gert Kroon – Cloud Evangelist van IBM bereid gevonden hun licht te laten schijnen op het contrasterende gebied van Cloud en Security.Internationale specialisten van Thales E-Security delen de laatste ontwikkelingen over ‘nut en noodzaak’ van Encryptie in de Cloud.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid tijdens en na het programma om met deelnemers en sprekers van gedachten te wisselen. Meld u tijdig aan, deelname is gratis maar het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Aanmelden kan eenvoudigweg door deze mail met uw gegevens te beantwoorden; maar kan ook via onze site waar u bovendien aanvullende informatie over de Kennissessie treft.
Wij zien er naar uit u te begroeten op 19 juni a.s. op het inspirerende Landgoed Salentein in Nijkerk.

Gerelateerde berichten...

X