Comarch opent kantoor in Nederland

Comarch, een internationale softwareleverancier en leverancier van IT-diensten, ontwikkelt op dynamische wijze haar internationale activiteiten en versterkt haar aanwezigheid op de Europese markten met de opening van een kantoor in Rotterdam, Nederland. Na België en Luxemburg vervolledigt Nederland het rijtje van Benelux-landen met een Comarch-vestiging.

Comarch Nederland zal zich richten op oplossingen voor de verzekerings-, retail-, telecommunicatie- en bankensector.
Comarch zette zijn eerste stappen in de Benelux in 2006 met een vestiging in Brussel.

Aanvankelijk specialiseerde de onderneming zich in het commercialiseren van systemen voor de telecomindustrie (KPN, Orange en Unleashed) en de financiële sector (ING, AXA, ERGO en Delta Lloyd Life). Later werd het aanbod succesvol uitgebreid naar e-invoicing, loyaliteitsprojecten en location based services. Grote regionale ondernemingen zoals Hudson’s Bay, KPN en ERGO maken gebruik van de innovatieve oplossingen van Comarch.

De onderneming kende een exponentiële groei in Luxemburg met implementaties bij top organisaties zoals AXA, SGG en Orange. Alleen al in 2017 noteerde Comarch een omzet van meer dan 100 miljoen Poolse zloty.
– De Benelux is een challenger voor de Comarch Group. Hoewel het grondgebied relatief klein is, is het de derde grootste markt van ons bedrijf, na Polen en Duitsland.

Omdat de Benelux dankzij zijn strategische ligging interessante ontwikkelingsmogelijkheden biedt, besloten we om een extra vestiging te openen, vertelt Wojciech Pawluś, General Manager van Comarch Benelux.

Comarch is een internationaal erkend provider van IT-systemen. Recent startte het bedrijf met de productie van revolutionaire technologieën voor gezondheidsbewaking op afstand en de verdere uitbreiding van het Internet of Things (IoT). Vele Comarch producten, zoals de loyaliteitsoplossingen en OSS/BSS-facturatiesystemen worden zeer gewaardeerd door analytische bedrijven, waaronder Gartner en IDC, en worden vaak vernoemd als een van de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn.

Het Nederlandse team van Comarch zal opgebouwd worden uit business development managers, consultants, analisten en projectmanagers die bijdragen aan de verdere dynamische groei op het gebied van telecom, loyaliteit, e-facturatie, IT-outsourcing en -infrastructuurdiensten. Daarnaast zal Comarch zich richten op de ontwikkeling en commercialisering van IT-systemen voor financiële instellingen en verzekeraars.

Gerelateerde berichten...

X