Conclusion bundelt managed cloud- en applicatie dienstverlening in Conclusion Enablement

Conclusion Future IT en Conclusion Application Innovation bundelen hun krachten en gaan samen verder als Conclusion Enablement. Conclusion Application Innovation is van oorsprong expert in applicatieontwikkeling, -transformatie, -beheer en -onderhoud. Conclusion Future IT is een gerenommeerde dienstverlener in workspace, cloud en security services. De nieuwe combinatie is volledig toegerust om haar klanten te ondersteunen bij de veranderende marktvragen rond digitale transformatie.

Gert Heysteeg, directeur IT services, over de aanleiding voor deze samengang: “Onze klanten vragen om aan een complete oplossing voor een toekomstvast IT-landschap, waarin collega’s kunnen beschikken over up-to-date applicaties met zinvolle functionaliteit, gevoed met actuele data en ontsloten via een optimale digitale werkomgeving. Met de gebundelde kennis van Conclusion Enablement zijn we in staat gebruiksvriendelijke platforms in te richten, in een beheersbare en schaalbare omgeving, met volop flexibiliteit om te voorzien in de behoeften van de business. Dit is voor Conclusion een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening, gezien onze ambitie om met klanten duurzaam samen te werken aan het realiseren van hun strategische businessdoelstellingen en transformaties.”

Leon van Meel, directeur van Conclusion Enablement: “Onze ambitie is onze klanten integraal te kunnen bedienen in hun (verdere) digitale transformatie, ongeacht de levenscyclus van hun IT-landschap. We begrijpen dat niet elke organisatie zich op hetzelfde punt in de cloud journey bevindt, hiervoor bieden we veelzijdige expertise en een passend aanbod voor iedere fase van transformatie. Ons doel is het leveren van waarde en comfort in het applicatie-, cloud-, end-user- en security- domein. Dit doen we door juiste beleving – oftewel experience – centraal te stellen in de applicatie functionaliteit, een functioneel en veilig cloudplatform en/of een personagedreven modern workplace. Deze krachtenbundeling maakt dat mogelijk.”

 

Gerelateerde berichten...

X