Conclusion en digital agency 4NG bundelen hun krachten

IT-dienstverlener Conclusion en fullservice digitaal bureauplatform 4NG bundelen hun krachten. Hiermee spelen de bedrijven in op het groeiende belang en de toenemende complexiteit van digitale activiteiten van organisaties.

Samen met Conclusion kan het buy-and-build platform van 4NG versneld doorgroeien, zowel autonoom als door het aansluiten van nieuwe digitale agencies. Met de autoriteit en omvang van 4NG geeft Conclusion haar digital experience propositie een forse impuls, waardoor klanten profiteren van een nog completere dienstverlening op het gebied van digital business transformatie: van een wendbaar en weerbaar technologisch fundament tot een onderscheidende user experience.

Zowel strategische als culturele fit
4NG richt zich als agency op digital strategy en conceptualisatie. Daarnaast biedt het bureau een full service dienstverlening met focus op development en techniek. Het bedrijf bestaat uit zes labels: 4net interactive, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, Arlanet en Netvlies.

Deze bedrijfsinrichting sluit naadloos aan op de strategie en werkwijze van Conclusion. Naast een strategische fit, is er tevens een belangrijke culturele fit tussen beide partijen. De cultuur en werkwijze van beide organisaties kenmerken zich door ondernemerschap, bedrijven met autoriteit binnen een specifiek vakgebied en een hoge mate van behoud van autonomie en identiteit van de individuele bedrijven binnen het ecosysteem.

Met het meerderheidsbelang in 4NG voegt Conclusion 200 digitale experts, 1.000 freelancers, ruim 150 klanten en 4 kantoren toe aan de organisatie. 4NG blijft als autonome organisatie opereren.

Michiel Kroeks, CEO bij 4NG: “Met Conclusion als partner kunnen we nu opdrachtgevers end-to-end oplossingen bieden op het gebied van digitale transformatie en innovatie. We zien veel kansen in de samenwerking om zowel bestaande klanten binnen het ecosysteem van Conclusion, als binnen het 4NG platform, compleet te ondersteunen in hun digitale transformaties. Ook hebben we de financiële en strategische slagkracht om onze buy-and-build missie te versnellen. Binnen de domein expertise van Conclusion gaan we binnenkort de eerste additionele bedrijven aansluiten.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Deze samenwerking is een lang gewenste uitbreiding van onze digital experience propositie. Deze expertise is cruciaal voor al onze klanten die het verschil willen maken met onderscheidende klantbediening. 4NG is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende platformen in Nederland. Zij krijgen dan ook een leidende rol binnen Conclusion voor al onze digital experience activiteiten. Door de toetreding van 4NG zijn we weer beter in staat om onze klanten samenhangende oplossingen te bieden voor hun grotere en complexere uitdagingen.

Gerelateerde berichten...

X