Conclusion FIT finalist European Business Awards

Conclusion FIT is een van de finalisten van de European Business Awards (EBA) 2014/15 in de categorie The Chairman’s Selection. Deze categorie bevat tien finalisten die persoonlijk door de voorzitter van de awards zijn gekozen. Als finalist ontvangt Conclusion FIT een Ruban d’Honneur.

 

Door naar de laatste ronde

In totaal hebben 110 van de 709 nationale kampioenen een Ruban d’Honneur ontvangen. Zij zijn gekozen door een jury bestaande uit Europese politieke leiders, academici en ondernemers. Conclusion FIT neemt nu deel aan de derde en laatste ronde van het jureringsproces. De juryleden houden hierin interviews met de genomineerden over hun successen. De winnaar wordt later dit jaar tijdens een gala bekendgemaakt.

Dynamische bedrijven
Murat Kiran, oprichter van Conclusion FIT: “We zijn zeer trots dat we deze fase van de European Business Awards hebben bereikt. Deze awards geven een podium aan de meest dynamische bedrijven van Europa. We kijken ernaar uit aan de jury toe te lichten hoe we onze successen bereikt hebben.”

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards: “Conclusion FIT is als ontvanger van de Ruban d’Honneur een voorbeeld van een innovatief en financieel succesvol bedrijf. Ik weet zeker dat Conclusion FIT andere bedrijven in Europa inspireert.”

Verkiezing ‘National Public Champion’
Conclusion FIT maakt ook nog kans om namens Nederland als ‘National Public Champion’ verder te strijden om de titel ‘European Public Champion’. Via de website van de European Business Awards kan het publiek stemmen op Conclusion FIT. Dit is mogelijk tot 24 februari 2015. De ‘National Public Champion’ wordt op 3 maart 2015 bekendgemaakt.

Over Conclusion FIT
Conclusion FIT is onderdeel van Conclusion: de veelzijdige zakelijke dienstverlener die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen. Conclusion is een onderneming met circa 1800 medewerkers verspreid over verschillende locaties in Nederland. We bieden oplossingen in consultancy, projecten, managed services, co-creatie en business process outsourcing. Centraal staat dat we klanten vooruit helpen, door kennis te delen en talenten te bundelen. Ons vakmanschap zorgt voor beweging en nieuwe energie. Zo transformeren we organisaties.

Gerelateerde berichten...

X