Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem

IT-dienstverlener Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem. D&A adviseert en begeleidt zorginstellingen in cure en care bij hun digitale transformatie en bij de implementatie en optimalisatie van zorgapplicaties. Met de toevoeging van D&A aan haar ecosysteem versterkt Conclusion haar rol als de digitale transformatiepartner voor partijen in het zorgdomein.

D&A adviseert en begeleidt, vanuit diepgaande kennis van het zorgdomein, zorgorganisaties bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de implementatie van digitale oplossingen om de zorg te verbeteren en optimaal te faciliteren. Al meer dan 20 jaar is D&A een betrouwbare partner voor veel zorginstellingen met een trackrecord in grote digitaliseringstrajecten en EPD-implementaties bij ziekenhuizen, revalidatiezorg en GGZ. Daarnaast is D&A actief betrokken bij het ontwerp en de implementatie van landelijke programma’s rondom digitale gegevensuitwisseling in de zorg.

D&A richt zich primair op advisering, procesverbetering en programma- en projectmanagement. Een samenwerking met Furore, sinds 2017 onderdeel van Conclusion, ligt voor de hand. Furore richt zich op applicatieverbetering en -ontwikkeling en op de slimme toepassing van data in het zorgproces. Door samen op te trekken, kunnen D&A en Furore zorginstellingen nog beter van dienst zijn bij de vele digitaliseringsvraagstukken die voorliggen, bijvoorbeeld op het gebied van applicaties, procesoptimalisatie, digitale informatie en diensten voor patiënten en cliënten, gegevensuitwisseling en data & analytics. De twee partijen werken op dit moment al samen in EPD-implementatie en -optimalisatieprogramma’s bij onder andere het Erasmus Medisch Centrum. Zowel D&A als Furore blijven opereren als zelfstandige organisaties in het Conclusion ecosysteem.

Ann Ouvry, CEO D&A: “We verheugen ons op de samenwerking met Conclusion. De missie van D&A is en blijft een bijdrage te leveren aan betere en betaalbare gezondheidszorg door de optimale inzet van informatie en digitale technologie. We gaan boeiende jaren tegemoet waarin digitalisering in de zorg een vlucht neemt. Door de bundeling van onze kennis en ervaring met onze Conclusion partners kunnen we onze klanten nog beter begeleiden op hun reis naar een digitale en datagedreven toekomst. Als onderdeel van Conclusion verkrijgen we tevens toegang tot best practices en oplossingen uit andere sectoren. Dit biedt zowel voor onze consultants als voor onze klanten nieuwe inzichten en inspiratie.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “De toevoeging van D&A aan ons ecosysteem resulteert in een strategische positie voor Conclusion in een markt die in een digitale stroomversnelling zit. Zorgaanbieders uit verschillende segmenten werken steeds meer samen, waardoor de grenzen tussen cure en care verdwijnen. Een betere gegevensuitwisseling tussen zorgpartijen is cruciaal. Ons ecosysteem kan daarin het verschil maken en zorgpartijen begeleiden op hun digitale reis naar morgen.”

 

Gerelateerde berichten...

X