Connected voertuigoplossing combineert infotainment met diagnostische opties

Tech Mahindra, specialist in verbonden oplossingen voor de verbonden wereld, introduceert een connected voertuigoplossing. Tech Mahindra levert geïntegreerde, connected end-to-end auto/voertuigdiensten en -oplossingen voor de automotive branche. Met meer dan twaalf jaar ervaring in design, ontwikkeling, verificatie en validatie van automotive subsystemen biedt Tech Mahindra innovatieve connected, geïntegreerde voertuigoplossingen en -diensten, waaronder embedded systeemoplossingen, validatiediensten, standalone- en herbruikbare componenten en diverse System Integration-mogelijkheden.

Karthikeyan Natarajan, wereldwijd hoofd Integrated Engineering Solutions bij Tech Mahindra: “De connected voertuigoplossing verbindt ‘in-vehicle’-systemen naadloos met computationele platformen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de communicatie van voertuig naar infrastructuur, de driver assist/alert, de analysemogelijkheden ter ondersteuning van diagnostiek en prognose, en comfort en gemak. We denken dat deze oplossing de gebruikerservaring serieus zal veranderen. Ze biedt voor alle stakeholders – onder anderen de bestuurder, dealer, onderdelenfabrikanten, Tier 1-leveranciers en verzekeringsaanbieders – de toegevoegde waarde die ze nodig hebben.”

De automotive engineering-tak van Tech Mahindra biedt al meer dan tien jaar een uitgebreid scala van engineeringdiensten en -oplossingen voor de wereldwijde automotive branche. Het bedrijf heeft samengewerkt met diverse grote onderdelenfabrikanten (OEM’s) en Tier 1-leveranciers van over de gehele wereld in diverse programma’s, variërend van Body Engineering, veiligheid, infotainment tot elektronica en meer. De ruime ervaring in de automotive branche zorgt ervoor dat Tech Mahindra begrijpt wat de uitdagingen in de branche zijn, zodat het bedrijf technologie en oplossingen kan bieden, die hieraan tegemoetkomen.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X