Ctac implementeert Winshuttle bij Lamb Weston / Meijer

Voedingsmiddelenproducent Lamb Weston / Meijer heeft in samenwerking met Ctac de Winshuttle-oplossing voor datamanagement geïmplementeerd. Ctac is in Nederland de exclusieve partner van Winshuttle, die verschillende datamanagementoplossingen levert voor ERP-omgevingen. Met de nieuwe oplossing is Lamb Weston / Meijer nog beter in staat om haar Supply Chain Excellence te waarborgen.

Lamb Weston / Meijer is wereldwijd één van de grootste producenten van diepgevroren aardappelproducten. Het bedrijf heeft in Nederland productievestigingen in Kruiningen, Bergen op Zoom en Oosterbierum. Klanten in Nederland zijn onder meer een flink aantal landelijke supermarkten, Quick Service Restaurantketens, foodservice bedrijven en de levensmiddelenindustrie.

Met de Winshuttle-oplossing kan Lamb Weston / Meijer door het automatiseren van datamanagementprocessen foutmarges verlagen. Daarnaast hoeft er minder handmatig gedaan te worden en dat zorgt voor efficiënter werken. Winshuttle is ontworpen om data zo snel en veilig mogelijk te verzamelen, te valideren en te integreren binnen een ERP-systeem. Ctac implementeerde en integreerde Winshuttle dat ervoor zorgt dat systemen efficiënt werken en data eenduidig is.

 

Robby Koets, Manager Masterdata  bij Lamb Weston / Meijer: “Datakwaliteit wordt in de voedingsmiddelenindustrie steeds belangrijker voor de sturing van de organisatie en voor het efficiënt laten verlopen van de bedrijfsprocessen, zodat de voedselkwaliteit gewaarborgd is. Met Winshuttle gaan we de kwaliteitsbewaking van onze masterdata automatiseren. Op termijn voegen we daar data met betrekking tot customer service, financiën en supply chain aan toe. Wij verhogen op deze manier de kwaliteit van data, vergroten de efficiency en kunnen beter inspelen op de behoefte van onze klanten. Daarbij staat kwaliteit hoog op de agenda. Bovendien besparen we op kosten doordat we processen verder automatiseren.”

 

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Ctac is al vijf jaar de exclusieve partner van Winshuttle in Nederland. In die periode hebben we meer dan zeventig klanten geholpen bij het optimaliseren van hun datamanagement. Zij profiteren dankzij Winshuttle van uniforme data en efficiënte workflows binnen hun ERP-omgeving. Wij zijn enthousiast over de keus van Lamb Weston/Meijer, waar Winshuttle in zeer korte tijd operationeel is en daardoor meteen zorgt voor rendement.”

 

Over Lamb Weston / Meijer

Lamb Weston behoort tot de top drie van grootste producenten van aardappelproducten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het bedrijf heeft deze positie bereikt door te focussen op kwaliteit, service, innovatie en continue verbetering. Lamb Weston / Meijer heeft haar hoofdkantoor in Kruiningen, Nederland en produceert diepgevroren aardappelproducten en gedroogde aardappelvlokken in vijf fabrieken: in Nederland (3), het Verenigd Koninkrijk (1) en Oostenrijk (1). De belangrijkste commerciële kantoren zijn gevestigd in Nederland (Breda) en in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai). Het bedrijf telt ruim 1.200 medewerkers in de EMEA-regio en verwerkt 1,2 miljoen ton aardappelen per jaar, met een productiecapaciteit van 700.000 ton aardappelproducten. Samen met ConAgra Foods Lamb Weston worden deze producten vermarkt onder het merk  in meer dan 100 landen over de hele wereld en verkocht aan internationale Quick Service Restaurantketens, foodservice bedrijven, supermarktketens en de levensmiddelenindustrie.


Over Ctac

Ctac helpt als innovatieve ICT Solution Provider klanten bij het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van branchegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten in uiteenlopende markten. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De branchegerichte totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, manufacturing, real estate en professional services zijn samen met klanten ontwikkeld. We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot Cloud services en softwareontwikkeling tot diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

 

Gerelateerde berichten...

X