D-Link introduceert industrial outdoor access point voor veeleisende locaties

De robuuste en compacte DIS-3650AP biedt betrouwbare, snelle draadloze verbindingen
D-Link introduceertzijn AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point (DIS-3650AP). Dit nieuwe robuuste access point biedt centraal beheerde connectiviteit via Nuclias Connect, de tool voor netwerkbeheer van D-Link, en is gemaakt voor de meest uitdagende omgevingen, bijvoorbeeld in grote productiehallen, op de bouw ofbuitenterrein.

De DIS-3650AP ondersteunt 802.11ac Wave 2-technologie met MU-MIMO en levert draadloze snelheden tot 1.200 Mbps met 802.11k/r fast roaming. De ingebouwde Band Steering zorgt voor wifi met hoge bandbreedte voor meerdere apparaten tegelijk, die tegelijkertijd verbinding maken met de best beschikbare frequentieband.

De DIS-3650AP gaat ook buiten lang mee. Het apparaat is IP67 weerbestendigen blijft werken binnen een breed temperatuurbereik. Daarnaast heeft het een 6 kV-overspanningsbeveiliging en 8 kV ESD-bescherming. De DIS-3650AP kan ook eenvoudig worden gemonteerd op een paal, muur of DIN-rail. Dat is ideaal voor industriële installaties en voorkomt een wirwar van kabels. Het access point wordt aangedreven door PoE, waardoor het ideaal kan worden geplaatst op moeilijk bereikbare plaatsen, voor connectiviteit waar dat nodig is.

De DIS-3650AP is flexibel inzetbaar in veel verschillende netwerkomgevingen. Het apparaat biedt daarvoor meerdere operationele modi, waardoor het kan functioneren als een access point, een draadloos distributiesysteem (WDS), een WDS met access point of een draadloze client.

Het industriële AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point kan worden ingezet als een stand-alone apparaat of als onderdeel van een schaalbare implementatie met meerdere apparaten van maximaal 1.000 AP’s die centraal worden beheerd via de gratis Nuclias Connect-beheersoftware van D-Link of de Nuclias Connect Hub. Daardoor kunnen netwerkbeheerders hun netwerken op afstand bewaken en configureren.

Om de veiligheid te garanderen, is het Industrial AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point (DIS-3650AP) ontworpen met sterke functies voor security en authenticatie, waaronder Wireless LAN-segmentatie, VLAN-ondersteuning en captive portal met WPA3-persoonlijke wifi-security.

Belangrijkste kenmerken:

Superieure doorvoer met dual-band overdrachtssnelheden tot 300 Mbps in de 2,4 GHz-band en 867 Mbps in de 5 GHz-band
IP67 weerbestendige behuizing en breed temperatuurbereik met ingebouwde 6 kV overspanningsbeveiliging en 8 kV ESD-beveiliging
Werkt als een standalone AP of als onderdeel van een gecentraliseerde, schaalbare implementatie op meerdere apparaten
Eenvoudig te beheren met de gratis Nuclias Connect gecentraliseerde managementsoftware of Nuclias Connect Hub van D-Link

Beschikbaarheid en prijzen
De DIS-3650AP is per direct verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van 650 euro excl. BTW.

Gerelateerde berichten...

X