Data One: Datatransformatie met Contract Oriented Architecture (COA)

SCOS te Hoofddorp, leverancier van Secure Managed File Transfer oplossingen, introduceert Data One, een oplossing voor datatransformatie, integratie en overdracht van de firma Primeur. Een Italiaanse software ontwikkelaar met klanten zoals Unilever, Vodafone, Telefonica, Aviva, Deutsche Bank en BNP Paribas.

Primeur’s oplossing is Data One, een modulair, flexibel en hybride platform dat in staat is om gegevens snel en veilig over te dragen en te transformeren tussen bron en bestemming. Data One is modulair en schaalbaar en bestaat uit drie componenten: Data Mover, Data Shaper en Data Watcher. Die allemaal afzonderlijk, in meerdere exemplaren, op verschillende platformen en op verschillende netwerklocaties kunnen worden geïnstalleerd, afhankelijk van de grootte van de organisatie en de hoeveelheden data die ze wil verwerken.

Contract Oriented Architecture (COA) & Event Management

Het Data One is Primeur’s unieke methodologie van Contract Oriented Architecture (COA), die het resultaat is van 30 jaar expertise op het gebied van data-integratie en transformatie.

Conceptueel organiseert het COA alle integratiedatastromen in drie hoofdstappen: data-invoer, transformatie en data-output. Elk van deze stappen bevat een contract dat regels, beleid en beperkingen voor die stap definieert.

 

Gerelateerde berichten...

X