DataRotonde integreert Peppol AccessPoint van eConnect

DataRotonde, gevestigd in Veenendaal, heeft het Peppol AccessPoint van eConnect uit Woerden geïntegreerd. Deze integratie maakt het voor klanten van DataRotonde mogelijk om met verhoogde efficiëntie en veiligheid e-facturen en andere e-Procurement berichten uit te wisselen via het internationaal erkende Peppol-netwerk.
Uitbreiding dienstverlening

Het Peppol-netwerk stelt bedrijven en overheidsorganisaties in staat om cruciale documenten zoals e-orders en e-facturen vanuit hun bestaande software naadloos te versturen en ontvangen. Deze nieuwe samenwerking met eConnect markeert een belangrijke mijlpaal voor DataRotonde in het uitbreiden van haar dienstverlening naar haar eco-systeem.

Optimale administratieve processen

“De integratie van het Peppol AccessPoint van eConnect illustreert onze toewijding aan innovatie en service-excellentie. Wij zijn enthousiast dat we nu onze klanten een directe verbinding kunnen bieden met het Peppol-netwerk, wat hen in staat stelt om hun administratieve processen verder te digitaliseren en te optimaliseren,” zegt Alex Roelvink, CEO van DataRotonde.

Met één aansluiting op DataRotonde kun je al je facturen versturen en ontvangen vanuit je eigen systeem. Meestal, maar niet noodzakelijk, gebeurt dit als onderdeel van het onderhouds-/serviceproces of het bestellen van materialen. Verschillende formaten (DICO, UBL) en scenario’s worden ondersteund en controles worden uitgevoerd. Met dezelfde aansluiting kunnen de facturen nu ook via het Peppol netwerk aangeboden of ontvangen worden. Je sluit aan op de manier die bij je past vanuit je systeem van voorkeur. Dat is pas écht gemakkelijk.

Klaar voor de toekomst

De samenwerking komt op een moment dat digitalisering van inkoop- en verkoopprocessen steeds meer aan belang wint. Het verbinden met het Peppol-netwerk via het AccessPoint van eConnect biedt niet alleen een verhoogde efficiëntie maar ook compliance met Europese en internationale standaarden voor digitale transacties.
Commitment aan bevordering digitalisering

“We zijn trots op het Partnership met DataRotonde en werken samen om de complexiteit voor het verzenden en ontvangen van Peppol berichten te verminderen,” voegt Johan Schaeffer, CEO van eConnect, toe. “Dit Partnership bevestigt onze leidende expertise op het gebied van eProcurement met Peppol.”

De integratie van het Peppol AccessPoint van eConnect door DataRotonde is vanaf vandaag beschikbaar zodat hun klanten kunnen onmiddellijk starten met het verzenden en ontvangen van documenten via het Peppol-netwerk.

Gerelateerde berichten...