#DCDW bundelt krachten met LivePerson Automotive

#DCDW Digital Car Dealer Workshop, het bedrijf van Paul de Vries is aangesteld als de officiële reseller van LivePerson Automotive voor de Benelux. Met LivePerson Automotive kunnen autobedrijven via één overzichtelijk platform reageren op berichten van leads, prospects en klanten uit verschillende bronnen.

Leads, prospects en klanten communiceren via verschillende kanalen met het autobedrijf. Een groeiend deel van de gesprekken vindt plaats door middel van Direct Messaging Tools zoals WhatsApp, sms, Facebook Messenger en Apple Business Chat. LivePerson Automotive voegt de verschillende kanalen overzichtelijk samen op één platform. Dit garandeert overzichtelijke en soepele communicatie tijdens de volledige klantreis, van leadfase en aankoop tot aftersales.

Gesprekken afkomstig uit verschillende kanalen worden duidelijk gegroepeerd in één inbox samengevoegd. Zo behouden verkopers het overzicht en gaan geen leads verloren. LivePerson Automotive Connect! is beschikbaar voor desktop-pc’s en mobiele devices.

Ideale aanvulling
Paul de Vries van #DCDW is blij met de nieuwe samenwerking. “#DCDW werkt al zeer succesvol samen met Adcalls voor Call Track Manager en Calldrip voor directe online leadopvolging. Deze services helpen autobedrijven, dealers en importeurs beter om te gaan met online en telefonische leads. De komende jaren verwachten wij dat klanten vaker gebruik gaan maken van direct messaging tools.

LivePerson Automotive is een innovatieve aanvulling op het bestaande dienstenpakket van #DCDW. Het stuurt tekstgesprekken naar een inbox zodat autobedrijven op schaal met honderden geïnteresseerde bezoekers tegelijk kunnen communiceren via kanalen die de klant ook gebruikt om met vrienden en familie contact te houden.”

Thomas Coupar-Evans, VP Commercial Sales EMEA & APAC bij LivePerson: “We zijn erg verheugd om met #DCDW te werken in de Benelux. De auto-industrie blijft evolueren en de verwachtingen van klanten veranderen snel, wij hebben de kennis om bedrijven zoals #DCDW te helpen klantinteracties effectiever en efficiënter te beheren, wat resulteert in meer omzet en grotere klanttevredenheid.”

24/7 beschikbaar
LivePerson Automotive heeft #DCDW geselecteerd officieel partner en reseller voor de Benelux. Paul de Vries: “De koppeling van LivePerson Automotive Connect! met het 24/7 beschikbare Virtual BDC van #DCDW betekent dat dealers, importeurs en autobedrijven hun Direct Messaging volledig kunnen uitbesteden aan een professionele en ervaren partij. De getrainde agents van de #DCDW werken samen met de services van LivePerson Automotive en de meest innovatieve bots voor een zeer scherpe prijs per chat.”

Gerelateerde berichten...

X