Dell Technologies versterkt security-portfolio met nieuwe diensten en oplossingen

Dell Technologies kondigt nieuwe beveiligingsdiensten en -oplossingen aan om organisaties te helpen zich te beschermen tegen dreigingen, te reageren op aanvallen en hun devices, systemen en clouds te beveiligen.

Tweeënzeventig procent van de IT-bedrijfsleiders en -professionals gelooft dat de veranderende wereld van werken hun organisaties blootstelt aan grotere risico’s [1]. De sterk gedistribueerde IT-omgeving creëert nieuwe kansen voor cybercriminelen en vereist dat organisaties hun securitybenadering om hun data en systemen te beveiligen en herstellen herzien. De nieuwe beveiligingsoplossingen van Dell helpen om deze uitdagingen aan te pakken, zodat organisaties risico’s kunnen beperken en hun bedrijf kunnen beschermen.

“Beveiliging is ingebed in het DNA van Dell. Het is ingebouwd in onze ontwerpen, infrastructuur, supply chain en producten”, zegt Matt Baker, senior vice president of Corporate Strategy, Dell Technologies. “Ons groeiende portfolio van beveiligingsdiensten en -oplossingen helpt organisaties hun moeilijkste beveiligingsuitdagingen aan te pakken, evenals de groeiende complexiteit van de beveiliging van netwerken, apparaten en systemen.”

Managed Detection and Response (MDR) Pro Plus helpt IT-omgevingen te beveiligen
Dell breidt de mogelijkheden van zijn MDR-aanbod uit met Managed Detection and Response Pro Plus, een volledig beheerde security operations-oplossing die organisaties helpt beveiligingsdreigingen te voorkomen, erop te reageren en ervan te herstellen. Met Managed Detection and Response Pro Plus beschermt Dell endpoints, infrastructuur, software, hardware en clouds door:

 • 24×7 threat detection & investigation. Daarnaast identificeert het kwetsbaarheden en geeft het prioriteit aan patching.
  Simulaties van inbreuken en aanvallen uit te voeren om ervoor te zorgen dat de bestaande beveiligingsmaatregelen van een organisatie, waaronder de instellingen van web- of e-mail gateways, zijn geconfigureerd en goed werken.
 • Penetratietests uit te voeren om kwetsbare pathways in de omgeving van een organisatie te vinden met behulp van dezelfde technieken die doorgewinterde hackers gebruiken. Daarnaast signaleert het potentieel verdachte activiteiten en doet het aanbevelingen voor verbeteringen in de beveiliging.
 • Het hele jaar door cyberbeveiligingsopleidingen aan te bieden in beknopte, eenvoudig te leren modules om medewerkers meer bewust te maken van risico’s en best practices aan te moedigen.
 • Incident Recovery Care om snel gecertificeerde experts in te zetten om een beveiligingsincident te beoordelen en te zorgen dat de klant weer snel up and running is in geval na een inbreuk.

Dell breidt zijn threat management portfolio uit met CrowdStrike
Naast een managed services-benadering zorgt Dell er ook voor dat organisaties hun eigen IT-omgeving kunnen ontwerpen, beheren en beveiligen. Dell biedt klanten nu meer keuze uit cybersecurity software dankzij de toevoeging van CrowdStrike Falcon in zijn SafeGuard and Response-portfolio.

Met het toonaangevende cloud native platform van CrowdStrike hebben organisaties toegang tot een uitgebreide suite van verdedigingen die threat investigation en response versnellen om belangrijke elementen zoals endpoints, cloud workloads, identiteit en gegevens te beschermen. Door CrowdStrike aan het portfolio toe te voegen, is het voor organisaties gemakkelijker om op Dell te vertrouwen voor hun groeiende beveiligingsbehoeften, ook op hun reis naar een Zero Trust-architectuur met schaalbare en best-in-class oplossingen.

Dell biedt hardwarebescherming voor zijn commerciële pc’s
Dell bouwt de veiligste commerciële pc’s in de sector [2]. Het bedrijf biedt organisaties een extra vertrouwensboost dankzij de integratie van het Dell pc-ontwerp en de supply chain en introduceert een cloud-gebaseerde versie van zijn Secured Component Verification (SCV)-aanbod. De verbeterde oplossing biedt zakelijke klanten extra zekerheid dat hun pc’s aankomen zoals besteld.

Secured Component Verification on Cloud helpt het risico op productvervalsing van commerciële Dell-pc’s te verminderen. Dell creëert een digitaal certificaat, opgeslagen in een veilige cloudomgeving, dat belangrijke pc-onderdelen die in de fabriek zijn documenteert. Bij levering kunnen IT-teams de pc’s vergelijken met de bijbehorende certificaten om de integriteit van de componenten te controleren. Met dit unieke aanbod kunnen IT-teams ook een groot aantal pc’s in één keer controleren in plaats van elk apparaat lokaal, wat een extra beveiligingslaag biedt en tegelijkertijd tijd bespaart.

Product Success Accelerator for Cyber Recovery helpt beschermen tegen aanvallen
Om organisaties te helpen zich voor te bereiden op een mogelijke cybersecurity-gebeurtenis introduceert Dell Product Success Accelerator (PSX) for Cyber Recovery. De nieuwe dienst stroomlijnt de implementatie en het gebruik van een veiligere, geïsoleerde Cyber Recovery-vault, zodat organisaties kritieke gegevens kunnen beschermen en de bedrijfscontinuïteit kunnen behouden.

PSX for Cyber Recovery is de eerste gestandaardiseerde, resultaatgerichte dienst die beschikbaar is binnen de nieuwe PSX-familie. Organisatie kunnen kiezen uit drie ondersteuningsniveaus op basis van hun behoeften.

 • Ready omvat planningworkshops, installatie en configuratie van een Dell Cyber Recover vault, een runbook, een succesplan en training in cyberbeveiligingsvaardigheden.
 • Optimize heeft daarnaast elk kwartaal vault beoordelingen, aanbevelingen voor de omgeving – inclusief updates, patches en beleidslijnen – en testsimulaties voor ondersteund herstel.
 • Operate biedt daarnaast permanente operationele ondersteuning om activiteiten te monitoren en onderzoeken, initieert corrigerende maatregelen en biedt ondersteuning in geval van een cyberaanval.

Beschikbaarheid

 • Dell Managed Detection and Response Pro Plus is vanaf nu wereldwijd beschikbaar, zowel rechtstreeks als via channel partners.
 • Incident Recovery Care is vanaf nu beschikbaar in Noord-Amerika.
 • Dell SafeGuard and Response met CrowdStrike is vanaf nu wereldwijd beschikbaar.
 • Dell Secured Component Verification on Cloud zal vanaf mei wereldwijd beschikbaar zijn voor commerciële pc’s van Dell.
 • Dell Product Success Accelerator for Cyber Recovery is vanaf nu beschikbaar in Noord-Amerika, zowel rechtstreeks als via channel partners.
[1] Dell Breakthrough Study, april 2022.
[2] Gebaseerd op een interne analyse van Dell, september 2022. Niet alle functies zijn beschikbaar op alle pc’s. Extra aankoop vereist voor sommige functies.

 

Gerelateerde berichten...