Deloitte en VMware starten gezamenlijke Distributed Cloud Practise

Deloitte en VMware introduceren de Deloitte VMware Distributed Cloud (DVDC) Practise. Hiermee helpen ze klanten hun bedrijven en de sectoren die ze bedienen te transformeren dankzij effectievere implementatie en het gebruik van gedistribueerde cloudarchitecturen.

De alliantie van Deloitte en VMware, en nu de strategische DVDC Practise, zal klanten helpen om effectiever en efficiënter gedistribueerde cloud-architecturen te implementeren, inclusief public, private en edge-omgevingen. Dankzij de goede samenwerking heeft VMware Deloitte ook voor het derde achtereenvolgende jaar erkend met een VMware Partner Achievement Award.

De strategische DVDC-practise binnen Deloitte biedt klanten geavanceerde software-engineering en multi-cloudservicemogelijkheden in gedistribueerde cloudomgevingen. Deloitte en VMware zullen klanten helpen de overstap te maken naar moderne software-engineering door de ervaring van ontwikkelaars te verbeteren en tools en services mogelijk te maken voor een efficiëntere en effectievere ontwikkeling en levering van producten en applicaties.

De cloudoplossingen van Deloitte combineren relevante klantervaring en methoden voor gegarandeerde resultaten, vooraf geïntegreerde ecosystemen van software, referentiearchitectuur, bedrijfstransformatie-elementen en leverings accelerators. VMware Cross-Cloud-services, met name VMware Tanzu, voorzien in een modern cloud-native apps-platform en een ecosysteemstrategie waarmee Deloitte applicaties sneller en veiliger in productie kan brengen in sectoren zoals de detailhandel, de publieke sector, automotive, de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening.

“De Deloitte VMware Distributed Cloud Practise zal zich richten op het transformeren van de technologie van onze klant om een ​​innovatie-enabler te worden. Als toonaangevende leverancier van multi-cloudservices maakt de DVDC Practise gebruik van de innovatieve multi-cloudinfrastructuur, beheer- en migratietechnologieën van VMware; en Tanzu moderne applicatiemogelijkheden met Deloitte’s uitgebreide software-engineering en digitale transformatiemogelijkheden om organisaties op hun reis te begeleiden”, zegt Ranjit Bawa, principal en U.S. cloud leader, Deloitte Consulting LLP. “Ik ben enorm trots op hoe we deze practise hebben opgeschaald, waardoor we moderne applicaties en dus bedrijfsresultaten kunnen leveren in on-premises, edge- en public cloud.”

“VMware en Deloitte hebben een bewezen staat van dienst in het helpen van klanten om snellere, meer voorspelbare resultaten te bereiken, een snellere time-to-value te realiseren voor nieuwe producten en diensten en om innovatiegedreven differentiatie te leveren in de meest competitieve industrieën over de hele wereld”, zegt Zia Yusuf. , senior vice-president of strategic ecosystem and industry solutions, VMware. “Het is duidelijk dat VMware en Deloitte volledig op één lijn zitten wat betreft onze toewijding om resultaten te leveren als een service aan onze wederzijdse klanten.”

Voor meer informatie over de alliantie tussen Deloitte en VMware, kijk hier. Voor meer informatie over de Hybrid Cloud Practice van Deloitte.

 

Gerelateerde berichten...

X