Denys kiest voor IFS Cloud om inkoop, planning en groei te stimuleren

IFS, de wereldwijde leverancier van cloud-bedrijfssoftware, kondigt aan dat multidisciplinaire bouw- en engineeringgroep Denys heeft gekozen voor IFS CloudTM. De samenwerking stelt Denys in staat dubbele processen te elimineren, de operationele efficiëntie te verbeteren en kennis en inzichten in de hele organisatie te verschaffen, met als doel een hogere klanttevredenheid. Deze samenwerking bevordert bovendien de toekomstige groei en anticipatie op marktverstoringen van Denys.

Denys zal via IFS Cloud profiteren van efficiënte inkoop-, magazijn- en logistieke processen. De samenwerking biedt ook een oplossing waarmee financiële transacties, rapportage, consolidatie en prognoses automatisch en naadloos kunnen worden verwerkt en gegenereerd.

Denys gaf aan dat hun bestaande IT-applicaties onvoldoende geïntegreerde functionaliteit hadden, waardoor het steeds moeilijker werd om inzicht te krijgen in de prestaties van belangrijke operationele processen. Dit probleem wordt met de IFS Cloud samenwerking verholpen: door de ingebouwde innovatiefunctie bij IFS Cloud, kunnen ook best practice-processen op het gebied van bid-to-contract, inkoop en materiaallevering, planning en pre-constructie, constructie & uitvoering en periodieke projectevaluatie worden ondersteund.

Daarnaast is Denys van plan om IFS Cloud in te zetten om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. De IFS-oplossing gaat de HR-afdeling ondersteunen door meer te focussen op wervingsprocessen, employer branding en talentontwikkeling. Ook wil Denys hun medewerkers in staat stellen deel te nemen aan administratieve processen, waardoor het delen van informatie wordt bevorderd door het stroomlijnen van de diensten van de organisatie.

Arcwide, de onlangs opgerichte joint venture tussen IFS en BearingPoint, zal de oplossing uitrollen naar 400 Denys gebruikers. In eerste instantie zal de oplossing worden geïmplementeerd in het hoofdkantoor van Denys in België en vervolgens naar andere Europese landen, zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk.

De CEO van Denys, Bruno Geltmeyer: “De implementatie van de IFS-oplossing stelt ons in staat om beter inzicht te krijgen in onze activiteiten in de hele onderneming. Daarnaast kunnen we effectiever geïnformeerde beslissingen nemen ter ondersteuning van onze plannen om het bedrijf te laten groeien, terwijl we tegelijkertijd blijven digitaliseren. Door de samenwerking met IFS kunnen we dat allemaal doen zonder dure ontwikkeling of systeemintegratie aan te schaffen.”

Met het oog op de toekomst wil Denys investeren in een platform dat gemakkelijk te integreren is met meerdere applicaties van derden en dat daarnaast ook de mogelijkheid biedt om de geavanceerde technologieën aan boord te halen als dat nodig is. IFS Cloud kan deze vraag beantwoorden, door hun moderne en toekomstbestendige oplossing met geïntegreerde AI-mogelijkheden.

Frank Beerlage, Managing Director, IFS Benelux, zegt: “Denys geeft prioriteit aan een snelle ontwikkeling in internationale markten en wil daarnaast ook hun capaciteit in belangrijke functies van logistiek tot financiën uitbouwen. IFS kan hierbij de geavanceerde resource planning en managementcapaciteiten leveren die Denys nodig heeft, om de actuele complexe marktuitdagingen aan te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk voor Denys om hun capaciteiten te optimaliseren om aan de snel opkomende eisen van de toekomst te voldoen.”

Gerelateerde berichten...

X