Dimension Data SAP certified provider voor cloud- en hostingdiensten

Tevens introductie standaard vooraf geconfigureerde cloud server images voor snelle ingebruikname van SAP-oplossingen op Dimension Data’s cloud-platform

Dimension Data is gecertificeerd als wereldwijd leverancier van cloud- en hostingdiensten ten behoeve van SAP-oplossingen. Dimension Data heeft ook een reeks vooraf geconfigureerde cloud-server images geïntroduceerd op basis waarvan eenvoudig, veilig en kosteneffectief een SAP-omgeving te creëren is. Dimension Data biedt zijn cloud-klanten cloud-server-images voor de SAP ERP-applicaties waarmee klanten in de meeste gevallen, binnen dertig minuten een nieuwe cloud-server operationeel kunnen hebben op het Managed Cloud Platform (MCP) van Dimension Data. Om deze dienst te activeren, moeten gebruikers gebruikmaken van hun eigen licenties voor SAP ERP.

Dimension Data biedt geïntegreerde, enterprise-ready cloud-diensten. Deze stellen bedrijven in staat het maximale te halen uit de flexibiliteit van de cloud, voor zowel tijdelijke als bedrijfskritische datacenter-workloads zoals ERP-applicaties en webgebaseerde applicaties. De hosting- en cloud-diensten van Dimension Data zijn gecertificeerd door SAP. Zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die SAP stelt aan het leveren van SAP-software, zoals SAP ERP, SAP Supply Chain Management, SAP Customer Relationship Management, SAP Product Lifecycle Management, SAP Supplier Relationship Management en SAP BusinessObjects™ Business Intelligence-oplossingen. De certificeringen gelden voor de wereldwijde MCP’s van Dimension Data voor de komende twee jaar.

Klanten kunnen bij Dimension Data hun eigen platform hosten waarop ze SAP-oplossingen draaien. Ook kunnen ze gebruikmaken van de cloud-server images van Dimension Data voor SAP ERP. Deze bestaan uit een aantal gestandaardiseerde versies van ‘SAP Enhancement Package 7’ voor SAP ERP 6.0, Microsoft Windows® 2008 R2 en Microsoft SQL Server® 2012. Deze kan Dimension Data binnen enkele minuten op een virtuele machine laten draaien.

De publieke-cloud- en managed hosting-omgeving van Dimension Data stelt klanten en partners in staat SAP-applicaties snel te ontwikkelen, testen en aan te passen. Hierdoor verlagen ze de kosten en bieden grotere mobiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid voor lokale en wereldwijde SAP-omgevingen. De cloud-omgeving stelt klanten daarnaast in staat tijdig de implementatie van SAP-applicaties te wijzigen. Dit maakt hen meer flexibel om nog beter te kunnen voldoen aan de bedrijfsplanning. Tegelijkertijd kunnen ze risico’s verminderen en hun uptime te vergroten.

De combinatie van systeemintegratie en cloud-mogelijkheden ondersteunt zakelijke klanten en partners uit het SAP-ecosysteem van Dimension Data bij de transitie van SAP-applicaties van traditionele datacenters naar een cloud-omgeving.

Gerelateerde berichten...

X