Dimension Data voegt Cisco Hosted Collaboration-oplossing toe

ICT-dienstverlener Dimension Data breidt zijn portfolio van cloud-gebaseerde Unified Communications-diensten (UC) uit met de Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS). Dimension Data’s strategie is erop gebaseerd om door middel van zijn expertise op het gebied van UC en cloud bedrijven optimaal te laten profiteren van de voordelen van de cloud; ongeacht hoe ver ze zijn in de adoptie van UC via de cloud. HCS van Cisco stelt Dimension Data in staat UC te leveren via een op gebruik gebaseerd cloud-leveringsmodel.

De Unified Communications-diensten voor de cloud van Dimension Data stellen klanten in staat de productiviteit te vergroten en de samenwerking te verbeteren. Tegelijkertijd verlagen klanten met deze diensten de kosten, managementinspanningen en complexiteit van UC-implementaties en onderhoud. De cloud-diensten van Dimension Data zijn gebaseerd op de uitgebreide ervaring die het bedrijf heeft op het gebied van systeemintegratie. Ook profiteren de cloud-diensten van de hoogwaardige, publieke en cloud-gebaseerde Infrastructure-as-a-Service-diensten (IaaS) en het private managed cloud-platform.

Dimension Data levert zijn op Cisco HCS gebaseerde diensten wereldwijd als onderdeel van zijn publieke, private en hybride clouddienstenportfolio. Het bedrijf biedt verscheidende gebruiksmodellen, ter ondersteuning van zowel dedicated als multi-tenant, usage-based omgevingen. De UC-clouddiensten van Dimension Data zijn een aanvulling op de bestaande UC-diensten op het gebied van spraak, video, contactcenters, instant messaging en presence.

Het cloud- en managed services-portfolio van Dimension Data verhoogt de ROI van UC-activiteiten en zorgt onder meer voor hogere productiviteit en een betere samenwerking. Dit geldt zowel voor klanten die al geïnvesteerd hebben in UC en voor bedrijven in elke andere fase van hun UC- en cloud-evolutie.

“Als een trusted advisor van onze klanten, weet Dimension Data dat het implementeren en onderhouden van UC een complexe en kostbare onderneming kan zijn”, zegt Adam Foster, Group Executive Communications bij Dimension Data. “Het uitbreiden van onze bestaande cloud-diensten met HCS van Cisco stelt ons in staat UC te leveren via een op gebruik gebaseerd cloud-leveringsmodel. Hierdoor kunnen klanten zich nog efficiënter en strategischer richten op hun IT-middelen.”

“Cisco werkt al meer dan twintig jaar samen met Dimension Data. Ze zijn een van onze grootste wereldwijde partners”, zegt Eric Schoch, General Manager van de Hosted Collaboration Business Unit bij Cisco. “Doordat Dimension Data nu de HCS-oplossing van Cisco onderdeel maakt van hun UC-cloud-aanbod, profiteren onze klanten van het op gebruik gebaseerd cloud UC leveringsmodel, terwijl ze de complexiteit van UC-management wegnemen.

“Onze klanten zoeken naar mogelijkheden om hun cloud in te zetten voor meer dan alleen eenvoudige, tijdelijke workloads”, zegt Steve Nola, Group Executive van het IT-as-a-Service-bedrijfsonderdeel van Dimension Data. “Dimension Data is gecommitteerd op het leveren van hoogwaardige cloud-diensten voor het bedrijfsleven samen met onze integratie-expertise om klanten te helpen bij de migratie van applicaties, zoals Unified Communications, naar de cloud.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X