Dustin start verkoop refurbished IT in samenwerking met Cisco

Dustin, toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux, begint nu met de verkoop van refurbished netwerkapparatuur in samenwerking met Cisco.

“Het is belangrijk dat Dustin bijdraagt aan de circulaire transitie van de industrie en daarom willen we onze klanten gebruikte IT-apparatuur kunnen aanbieden. Dankzij de samenwerking met Cisco zetten we samen de stap naar een meer circulaire IT-industrie”, aldus Angelo Bul, EVP Large Corporate & Public Benelux bij Dustin.

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur is beschikbaar in alle markten van Dustin en voornamelijk gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar ook op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met volledige ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware op verantwoorde wijze kan worden hergebruikt en gerecycled.

“Dit is een stap om met de gehele sector de goede kant op te gaan. Bovendien is het een volgende stap in de richting van onze doelstelling om in 2030 100 procent circulair te zijn. We willen het voor bedrijven en de publieke sector gemakkelijker maken om duurzamer te zijn”, zo besluit Angelo Bul.

Dustin is een toonaangevende online gebaseerde IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten in de voorhoede te blijven door hen te voorzien van de juiste IT-oplossing voor hun behoeften. Wij bieden ongeveer 280.000 producten met bijbehorende diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. De omzet voor het boekjaar 2021/22 bedroeg ongeveer SEK 23,6 miljard en meer dan 90 procent van de inkomsten kwam van de zakelijke markt. Dustin heeft ongeveer 2.500 werknemers en is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.

Gerelateerde berichten...

X