Econocom Nederland stelt nieuw bestuur samen

Om de groeiambities uit het strategisch plan ‘e for excellence’ te realiseren en de game changer positie die Econocom in de markt heeft verder uit te bouwen, is het bestuur van Econocom Nederland uitgebreid met twee leden; Jean Pierre Overbeek (CDO) en Rajesh Bainathsah (CFO). Overbeek en Bainathsah vormen samen met Yann Toutant (CEO) de nieuwe Board of Directors.

Beide functionarissen breiden hun bestaande taken bij het vorig jaar door Econocom overgenomen BIS Group uit als respectievelijk CDO en CFO van Econocom Nederland.

Mede dankzij de overname is Econocom Nederland een toonaangevende as-a-service speler voor verschillende digitale toepassingen, met een sterke aanwezigheid in AV (indoor en outdoor digital signage, video-conference ruimtes, smart offices etc.). Overbeek en Bainathsah slaan met de toetreding tot de Board of Directors een brug tussen de bestaande activiteiten.

Overbeek: “Als Chief Business Development Officer ben ik verantwoordelijk voor de uitbreiding van het commerciële portfolio, met innovatieve en disruptive oplossingen die flexibel aansluiten bij de continu veranderende marktbehoefte. In onze nieuwe vorm hebben we een zeer solide fundament waarbij we de kennis en expertise van alle activiteiten (financiering, technologie en services) maximaal combineren.

Hierdoor kunnen organisaties sneller groeien en profiteren van de vooruitgang die de digitale transformatie biedt.”

Bainathsah: “De nieuwe board geeft samen met het leadership team invulling aan het ‘e for excellence’ strategisch plan. Ik ben ervan overtuigd dat onze huidige organisatorische samenstelling, Econocom nog meer voordelen biedt in de verdere ontwikkeling als dynamische speler op het gebied van digitale transformatie.”

 

Gerelateerde berichten...

X