Eerste cloudoplossing gecertificeerd als alleenwerker alarmering

De eerste alleenwerker app in Europa is gecertificeerd volgens Kiwa’s certificeringsschema K21023 Mobile Security. Hiermee toont deze app aan dat het kan worden ingezet als veilig en betrouwbaar oproepsysteem. Hierdoor is er geen noodzaak meer om medewerkers uit te rusten met extra hardware.

Hoewel alleenwerkers kwetsbaar zijn, mag alleen werken in bijna alle gevallen op voorwaarde dat de werkgever voldoende maatregelen en voorzieningen treft. De MultiBel-app biedt alles waarvoor men tot nu toe vaak extra hardware moest kopen.

Valdetectie, detectie van bewegingloosheid, een noodknop, locatiebepaling van het slachtoffer, een spreek luister verbinding met het slachtoffer, allemaal zaken die ook via een normale smartphone geregeld kunnen worden. Doordat de app beschikt over de K21023 Mobile Security certificering, toont de app aan dat deze voldoet aan de maatstaven met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van personen.

Alarmeringssysteem
De alleenwerker app maakt deel uit van een alarmeringssysteem dat voor veel meer toepassingen wordt gebruikt, van BHV tot ontruimingen en van technische storingen dus tot de beveiliging van alleenwerkers. Alles is geïntegreerd in één veiligheidssysteem.

Gerelateerde berichten...

X