Eerste Nederlandse Tech Summit over Linux, NetDevOps en OpenSource

Op donderdag 5 maart in Amsterdam vindt de eerste ‘Tech Summit’ plaats over Linux, NetDevOps en OpenSource. Deze is gratis toegankelijk voor IT techneuten, die affiniteit hebben met deze onderwerpen.

Het evenement wordt georganiseerd doordat er vraag is vanuit IT techneuten om mondeling met elkaar te overleggen, maar ook om hands-on praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken met betrekking tot de genoemde onderwerpen.

Cumulus Networks, Dell Technologies en IT creation hebben daarom de handen in één geslagen om een gratis event te ontwikkelen door techneuten voor techneuten over deze technieken in de IT.

In de ochtend worden er technische sessies verzorgd, waarbij o.a. Robert Steeneken van de Nederlandse Politie vertelt over de toepassing van een OpenSource Ecosysteem voor Data Centre Automation.

Daarnaast wordt er gezamenlijk met panelleden en de bezoekers dieper ingegaan op OpenSource. Ieder zijn mening telt en wordt gerespecteerd. ’s Middags gaan de deelnemers aan de slag in een hands-on Test-Drive die wordt aangeboden door o.a. Cumulus Networks.

Nu OpenSource steeds vaker ter tafel komt bij zowel profit- als nonprofit organisaties, neemt de inzet en het aantal gebruikers toe. OpenSource is laagdrempelig, makkelijk aan te passen en te verspreiden. Deze ‘Tech Summit’ biedt de community de mogelijkheid om te kijken, luisteren en kennis en ervaring te delen met elkaar, zodat ook zij van elkaar kunnen leren.

Inschrijven is verplicht.

Gerelateerde berichten...

X