Efficy neemt Royal App Force over

CRM-specialist Efficy NV neemt het softwarebedrijf Royal App Force NV over. Royal App Force werd eind 2014 opgericht, door onder meer de gamification-specialist Dominique Mangiatordi. Hun mobile app Peak Me Up is een toepassing om sales teams te motiveren en hen gefocust te houden op activiteiten die omzetcijfer genereren voor hun bedrijf, dankzij gamification (speltechnieken). De volgende versie van Efficy CRM zal als één van de eerste CRM’s (Customer Relationship Management) wereldwijd gamification-technieken bevatten in het hart van de software en ook modules geïnspireerd door Peak Me Up.

Alle medewerkers van Royal App Force blijven aan boord en worden met onmiddellijke ingang geïntegreerd in Efficy NV. Dominique Mangiatordi, CEO van Royal App Force, wordt mede-aandeelhouder  en lid van het directiecomité, evenals Marketing Manager van Efficy nv. Na de overname zal 88% van de aandelen van Efficy NV in handen zijn van het management en een aantal medewerkers. De resterende aandelen zullen in handen zijn van Cruxis bvba.

“Gamification is de toekomst”, aldus Cédric Pierrard, CEO van Efficy NV. “Het is met onze CRM-oplossing altijd de doelstelling geweest om het leven van de gebruikers makkelijker te maken. We hebben er daarbij altijd voor gezorgd dat de invoer van gegevens zo ‘makkelijk’ mogelijk is. Gamification gaat nog een stap verder. Gebruikers zullen gemotiveerd worden om gegevens in te voeren, waardoor ze nog meer betrokken zullen zijn. Dit zal zowel gelden voor de verkopers als voor de support-medewerkers, de administratieve collega’s, de technici, etc. Met de integratie van speltechnieken in het hart van onze CRM-software, zullen we wellicht de eerste echte ‘gamified’ CRM zijn in Europa en één van de eerste wereldwijd”, aldus Pierrard.

De beide oplossingen, Efficy (CRM) en Peak Me Up, zullen door Efficy NV verder verkocht worden. Daarnaast zullen de gamification-technieken en een aantal modules van Peak Me Up geïntegreerd worden in de nieuwe versie van Efficy CRM. Peak Me Up bestaat vandaag enkel in een mobiele versie. De functies van Peak Me Up zullen met de nieuwe versie van Efficy CRM zowel beschikbaar zijn op de desktop als op mobiele apparaten.

“Gamification is de nieuwste belangrijke trend binnen de verkoop”, aldus Dominique Mangiatordi, CEO van Royal App Force. “We zien bij klanten makkelijk 25% meer verkoopactiviteiten, of met andere woorden een indrukwekkende ROI voor onze mobile app. Sales managers beschikken over meer en accuratere informatie, waardoor ze hun medewerkers kunnen coachen op basis van de reële gegevens”, aldus nog Mangiatordi.

Gerelateerde berichten...

X