Enterprise service delivery van HP voor Microsoft

HP heeft de Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) toegevoegd aan zijn mobility portfolio. EMS is één van de eerste sets end-to-end enterprise-grade services voor het Microsoft Ecosysteem en stelt HP in staat om enterprises helpen transformeren naar een omgeving waar mobiele devices en pc’s zijn samengesmolten.

Het nieuwe Microsoft ecosysteem laat gebruikers makkelijk wisselen tussen devices, terwijl de IT-afdeling wordt geholpen met het beheer van de gebruikersomgeving en data security op gebruikersniveau in plaats van op device-niveau. Zo wordt de productiviteit verbeterd en risico’s, complexiteit en kosten verminderd. Daarnaast wordt de convergentie van mobiel- en desktopmanagement versneld.
Door service delivery voor EMS toe te voegen aan HP’s Microsoft ecosysteem wordt een gemeenschappelijk beheerplatform gecreëerd, met meerdere operating systemen en apparaten die gebruik kunnen maken van single sign-on voor apps, self-service wachtwoord reset en digitaal rechtenbeheer.Het implementeren van EMS in een bestaande Windows omgeving zorgt voor sterke integratie met Office 365 en Windows 8.1 en Windows 10 zodra dit beschikbaar is.

Gerelateerde berichten...

X